Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

Comentaris?? com ??


Vols deixar un missatge als blocs?????
és molt senzill!!!!! simplement es perdre cinc minuts el primer dia!!!!!!!!!!!!!

Em trobo molta gent pel carrer que em para per felicitar-me pel bloquet i em diuen que els hi faria gràcia deixar-me un comentari però que no ho saben fer!!!!!!!

Bé, avui deixaré aquesta petita explicació per si algú està interessat amb el tema!!!!!! així ja sabrà deixar comentaris als bloquets que els hi faci gràcia!!!!!

Davall de cada article sempre podreu veure en petitet, qui ho publica i els comentaris que té cada article! normalment veureu:
0 COMENTARI (si cliques a sobre, s'obrirà una finestreta amb tots els comentaris de la gent i a la part final veuràs que pots deixar un comentari)

El que posa és això:

"Deixeu el vostre comentari" i un espai en blanc per tal de què posis el que vulguis!!!!!! un cop omplert això, davall et trobaràs:

Escull una identitat:* Compte de Google (si tens adreça de google has de posar la teva i la contrasenya)
* OpenID (=)
* Nom/URL (=)
* Anònim (aquesta és perfecta)

Tens aquestes opcions!!!!!! la millor opció és la útima "ANÒNIM" aquesta no et damana cap adreça ni cap contrasenya!!!!!!! l'únic que t'has de recordar de posar el nom al final del teu comentari perquè sino no sabrem qui ets!!!!!!!!


I després solament cal "clicar" a sobre de publiqueu el vostre comentari!!!!!! i ja ta!!!!!!!


és molt senzill!! a veure si teniu sort i us deixa fer-ho!!!!!!!!!
un petonàssssssssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com