Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 21 de març del 2011

Senderisme!! 19,03,11 - Garcia - Ermita Santa Magdalena

Aquest dissabte vam sortir a fer senderisme!! el lloc que va triar el meu germanet va ser l'ermita de Santa Magdalena de Garcia!!!

Li vaig comentar que si podia ser, fos una ruta fàcil de poques pujades ja què no estava al 100%!!!!!!! però el tato no em va fer gaire cas!! l'anada va ser tot pujada!! jajajajaj

i vaja pujada!! el primer tram estava bé perquè anaves pujant però no es feia pesat!! però els últims 50 metres deu ni do!!!!!!!!!!!! vaja pujadeta!!!!!!!!!!!

Amb aquesta sortida vam ser El tato, El Buck, la Elia i mua!!!!!!!!!!!

En total vam fer 11 km en dos horetes!! està força bé!!

La tornada l'havíem de fer per una sendera però no estava gens senyalitzada!!! vam baixar un tram però cada cop s'anava tancant més el caminet i vam decidir tornar pel camí que havíem fet de pujada!!

Una llàstima perquè el més bonic d'aquestes sortides son les senderes i no vam poder gaudir -ne de cap!!

El buck va disfrutar moltíssim!! es nota que ja comença a ser més gran perquè és un crack de la muntanya, puja i baixa com si res!! ell va fer el doble d'exercici !!!

I la nova senderista (la Elia), molt bé!! està en bona forma física!! la pujada la va fer com si res, això si, les baixades per senderes no és el seu!!!!!!!!!! jejejejeje

Dificultat: Fàcil

Durada: 2 hr.

Distància: 11 km



2 comentaris:

enric ha dit...

Precioses fotos Eva i bona crònica de la sortida!
Be, cal dir que no es una ruta dificil, pero que té tres trams on l'ultim es una bona pujadeta. Però aviat agafaras la forma i tornarem a fer bones sortidetes. També tenim a Jose en plena forma i ja n'estic preparant una per la zona d'Arnes.
Una abraçada!

eva_yam ha dit...

Guaiss!! m'alegro que ja estigui operatiu!! a veure quan podem oganitzar la pròxima!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats