Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 17 de juny del 2010

Senderisme 12.06.10; Ruta Flix-Ermita Verge del Remei de Flix

Aquest dissabte dia 12, vam tornar a sortir!! aquest cop per culpa de la meva insistència!!!!!!!!!! jejejejej

El meu germanet anava de tarda i no li anava bé sortir però li vaig comentar de fer una sortida ràpida per la nostra zona, de poques horetes i al final per pesada em va dir que SIIII!!!!!!!!!! i per acabar de rematar també vaig convencer a morcete!! jejejejej

A les 8 del matí deixàvem el cotxe a la benzinera de la freixa i començàvem a caminar direcció a l'ermita!!!!!!! per no anar per carretera, el tato ens va portar per la mutanya per unes senderes molt maques!!

Solament sortir d'allí, vam agafar el primer camí que trobem al marge esquerre, s'anomena "plana d'ame"; un camí de terra molt maco!!!!!!!!

vam anar pujant fins poder gaudir d'aquestes vistes!!!!!!!! (no es va fer gens pesat)

Un cop a dalt, tot va ser recte per unes senderes maquíssimes!! pel què em va explicar, passaven pel mig de la Vall de les Boveres (dreta) i la Vall Fenosa (esquerra).

Amb un hora i 20 minuts ja ens vam plantar a l'ermita de Flix!!!!!!!!! Allí vam aprofitar per esmorzar i vam tornar per un altre camí.

La tornada la vam fer pel Camí de Sebes i la vall de Sant Joan!!!!!!! un tram gens pesat ja què feia baixada.

I els últims 3 o 4 km els vam fer per carretera ja què el camí acabava a la mateixa, direcció Maials.

Tot s'ha de dir que per carretera no havia caminat mai i és un pal!! et canses molt més!!!!!!!! em notava el cos molest!!!!!!!!!!! quan portes molta estona caminant no notes cap cansament però per carretera és tot el contrari!!!!!!! parlant malament, una mmmm!!
En total van ser 3 horetes!!!!!!!! 2 hores i 40 minuts caminant!!!!!!!!



Com què vam arribar aviat, ens vam parar a fer un beure al bar de la freixa i un cop allí vam poder contemplar els moviments de les nostres amigues les cigonyes!!!!!!!!!
Una sortida molt maca per fer!!!!!!! camines per la mutanya, tens unes vistes maquíssimes de Flix i de pas vas a la nostra ermita!!!!!!!!

ahhhhhhhhhhhhhh i com anècdota dir que vam posar una fita!!!!! (indicador de camí) Quan vam arribar a l'inici de la sendera no vam veure cap fita i vam aprofitar per posar-la nosaltres!!!!!!!!!!!!! a veure si el tato em passa la fotiki i la poso al bloquet!!!!!!!!!

Ruta: Flix - Ermita la Verge del Remei de Flix
Quilòmetres: 12 km
Hores: 3 hores (caminant 2 hr. 40 minuts)
Desnivell: 100 m. (aprox.)
Grau de dificultat: Fàcil

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats