Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 19 d’abril del 2010

Senderisme; Toll de l'ou (Ulldemolins)


El diumenge dia 11.04.10 vam fer la sortideta que va proposar el meu germanet!!! la ruta començava a l'ermita de Santa Magdalena que està situada a Ulldemolins!!!!! (muntanyes del Montsant)

Aquest cop a la sortida vam ser:

El tato, Jose, Olga, l'alex i mua!!!!!!!!!!


Les instal·lacions de l'ermita molt maques!! per anar a passar el dia està molt bé i fins i tot hi havia zona d'acampada!!!!!! això si, la carretera per arribar fins a Ulldemolins és de moltes corbes!!!!!!!!!! molt guapa per fer en moto però en cotxe no tant!!!!!!!!

vam veure la font de Fontalba, el pi de la carabasseta i el toll de l'ou!!!!!!

El mes impressionant és el toll de l'ou!!! s'ha d'anar!!!!!!!!!! és un lloc per perdre's a l'estiu!! quina passada!!!!!!!!!! fas una bona pujada però val la pena l'esforç!!!!!

La ruta havia des er més llarga però no donava temps!!!!!!! així que primer vam veure la font de Fontalba!!!(una font normaleta, res de l'altre món).

Després vam fer una senyora pujada, muntanya amunt!!!!!!!!! fins al pi de la Carabasseta a 1.045 m!!! més o menys hi ha uns 400 m. de desnivell que fas!!!!!!! així que es durilla però pots anar parant per fer fotos ja què el paisatge presta!!!!!! unes vistes maquíssimes!!!!!!!!

Quan vam arribar al Pi de la Carabasseta (1045 m)vam parar a esmorzar ja què havíem de recuperar forces!!!!!!!!!

El que és curiós és què durant tot el trajecte vam anar trobant molts senderistes!! sembla mentida que hi hagi tanta afició!!!!!!!!!

Després per arribar al Toll de l'ou vam tindre de baixar per l'altre costat de muntanya fins als 845 m.!! la baixada havies de parar molt de compte ja què hi havia molta pedreta suelta i això fa que a la mínima vagis al terra!!!!!!!!!

I quan arribes a baix, l'únic que saps dir és "quina passada" "uauuuuuuu" "que bonic"
i naturalment la càmera no para de treure fum ja que el lloc t'enamora!!!!!!!!!!!!!
Unes cascades naturals maquíssimesssssssssss !!!

Després de descansar una estona vam tornar a pujar pel mateix lloc!! el tato va estar mirant per anar per un altre camí per tal de fer un camí diferent però no es podia!!!!! (va caminar molt més que nosaltres!!!)

Així que ens va tocar fer la pujada!!!!!!!!! quin pal!!!!!!!!!! aquesta ja es començava a notar el cansament de tantes hores encara que no va costar tant com em pensava!!!!!!!!!!

I després ja va ser baixada tota l'estona fins l'ermita!!!!!!!

Resumint, un lloc maquíssim per anar, sobretot per veure el toll de l'ou ja què és un lloc espectacular!!!!!!!!!!!!!!!! El primer que et passa per la ment, és "ostressssssssssss quin lloc més maco al costat de casa i ni ho sabia"
Durada:5h
Distància: 11,7 km
Dificultat: Moderada
Desnivell acumulat: 650m
Ruta i crònica del meu germà:

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats