Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 25 de maig del 2010

COMENTARIS!!! vols deixar-ne un??

Vols deixar un missatge als blocs?????
és molt senzill!!!!! simplement es perdre cinc minuts el primer dia!!!!!!!!!!!!!

Em trobo molta gent pel carrer que em para per felicitar-me pel bloquet i em diuen que els hi faria gràcia deixar-me un comentari però que no ho saben fer!!!!!!!

Bé, avui deixaré aquesta petita explicació per si algú està interessat amb el tema!!!!!! així ja sabrà deixar comentaris als bloquets que els hi faci gràcia!!!!!

Davall de cada article sempre podreu veure en petitet, qui ho publica i els comentaris que té cada article! normalment veureu: 0 COMENTARI (si cliques a sobre, s'obrirà una finestreta amb tots els comentaris de la gent i a la part final veuràs que pots deixar un comentari)

El que posa és això:

"Deixeu el vostre comentari" i un espai en blanc per tal de què posis el que vulguis!!!!!! un cop omplert això, davall et trobaràs:

Escull una identitat:



* Compte de Google (si tens adreça de google has de posar la teva i la contrasenya)
* OpenID (=)
* Nom/URL (=)
* Anònim (aquesta és perfecta)

Tens aquestes opcions!!!!!! la millor opció és la útima "ANÒNIM" aquesta no et damana cap adreça ni cap contrasenya!!!!!!! l'únic que t'has de recordar de posar el nom al final del teu comentari perquè sino no sabrem qui ets!!!!!!!!

Publiqueu el vostre comentari
Visualització prèvia

I després solament cal "clicar" a sobre de publiqueu el vostre comentari!!!!!! i ja ta!!!!!!!

és molt senzill!! a veure si teniu sort i us deixa fer-ho!!!!!!!!!
un petonàssssssssssss

8 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

Yo hace tiempo que no te felicito, asi que aprovecho ahora :)

eva_yam ha dit...

jjajaja hombreeeeeeeeeeeeee jesus!!! em pensava que ja no entraves pel bloquet! jejejeje

això de tornar a la vida laboral fa que estiguis off!! jejeje

m'alegro de saludar-te i gracietessssssss!!

Albi ha dit...

Jo també m'afegeixo a fer un comentari. Hi han temporades més fluixes que altres. És curiós i gratificant com la gent pot seguir-te llegint dia darrera dia. I també una realitat que molts dels seguidors no deixen un escrit per falta de "tecnicisme" a l'hora de fer-ho. Bona iniciativa Eva! Aquestes instruccions poden facilitar les coses a molta gent i continuar gaudint de les nostres visions i interpretacions de la meteixa vida. Salut!!!

eva_yam ha dit...

Tens raó Albi!! hi ha moltíssima gent que ens segueix el dia a dia i nosaltres no ho sabem!!!! altra que et para pel carrer per fer-te comentaris del bloquet!! i això sempre agrada!!

Però a veure si entre tots, ajudem a la gent a introduir-se amb aquest món dels bloquets ja que son cosetes molt senzilles!!!!

i no hi ha res més bonic que obrir el teu bloc i trobar-te un missatge d'algun visitant!!!!! jejejejej

gracietessss per escriure!!!!!!!!
un petonàssssssssss

Maria José ha dit...

Molt bé teta, tens tota la raó, a mi em passa el mateix amb el bloc de la meua classe, em diuen que entren però no hi ha gaire gent que deixi comentaris. Jo penso que als familiars dels nens els ha de fer il·lusió veure les fotos que hi poso, però si no ens posen res, puc pensar que no les mira ningú i que no val la pena fer-ho!
Bon dia i una abraçada!

eva_yam ha dit...

tens raó teta!!! pots pensar que no ho mira ningú!!!! però el vostre encara sap més greu!!

nosaltres, els blocs particulars, és com aquell .. ho fas perquè vols i si t'escriuen de conya però la motivació sempre la tens perquè ho fas per tu mateix!!

però vosaltres, els blocs dels mestres (o entitats) més aviat ho feu per cara els altres (pels alumnes i els pares) i veure que la gent no participa amb el bloc, us ha de desmotivar una mica!! (almenys a mi em passaria)

un petonàssssssss ben gran i a veure si la gent s'anima! jejejeje

enric ha dit...

Molt bona idea!!! hi ha molta gent que diu que ens entra a mirar el blog però que no saben com posar un missatge. I això els ajudarà a fer-ho i ens alegrarà a nosaltres.
Una abraçada!!

eva_yam ha dit...

gracietesssssss tato! si vols, pega-ho al teu bloc o fes un enllaç i així et facilito la feina que últimament estàsssssssssss off! ejjejeej

peotnssssssssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats