Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 3 de maig del 2010

Senderisme 01.05.10; Llaberia

Vam deixar el cotxe a les afores del poble de Capçanes i la ruta va ser:
Vall de Calàs- Forat de Llaberia- Portell de Llaberia- Barranc del Tortó- Font de l'Horta- Llaberia- La Miranda (radar de TV3) - Llaberia i tornada cap a capçanes pel Barranc de La Fou- Racó de la Sendal i els Tollets.

En teoria havíem de fer 13 km i al final van ser 19 km!! El tram de llaberia al radar de Tv3 no estava contemplat a la ruta marcada i suposo que això ens va fer molts més quilòmetres.
A les 07:45 ja començàvem a caminar!!!!! La pujada em va agradar ja què tota l'estona anàvem variant, primer camí normal i després va ser senderes, al principi normals i després ja eren de pedres i cada cop més grans!!
La veritat és que no t'avorries ja què havies d'estar tota l'estona pendent del terra perquè un mal moviment i et podies fer mal.
L'últim tram de pujada va ser més perillós ja què com més pujàvem més humitat trobàvem i era perillós ja què relliscava molt, sort que no vam tindre cap ensurt.
Un cop a dalt ens vam trobar la roca foradada "el forat de llaberia"; em va agradar molt!! Després vam fer una mini parada per esmorzar i vam seguir camí cap al poble;

I com no podia faltar, aquí també ens vam trobar un pessebre a sobre de la roca foradada!! una passada!! llàstima de la boira perquè la foto hagués quedat preciosa.
Aquí vam fer la nostra mini parada per esmorzar!!

Apunt d'arribar, ens vam trobar la font de l'horta i uns hortets molt macos!!
El poblet de Llaberia el vaig trobar maquíssim, petitet i molt ben cuidat!! Això si, envoltats de la boira ja què estaven a una bona alçada (aprox. uns 700).
vam fer una visita per tot el poble i després vam decidir de pujar fins el radar de Tv3. Aquest tram no l'hagués fet ja què era molta pujada i amb la boira, hi havia poca visibilitat però van poder més les ganes de veure'l que res.
Em va fer gràcia fer aquesta fotiki perquè ho vaig trobar molt original!!! encara existeixen i semblava com si fos el telèfon municipal.
L'església del poble envoltada de la boira.
Així que vam fer una bona pujada i va valdre la pena veure'l ja què és molt gran!! Aquest tram va ser dur perquè la boira és va convertir en aigua i cada cop estàvem més mullats; semblava que estiguéssim en ple hivern!!!!!!!! Jejejeje
Aquest és el radar del servei meteorològic de Catalunya!! una passada de gran!! La veritat és que vam tindre de tots els colors amb aquesta sortida i potser això ha fet que la trobi més maca.
Bé, després de veure el radar vam baixar amb un bon ritme tota la muntanya!!!! I el tram de tornada el vam fer pel barranc de la Fou.
Aquest també va ser molt maco però amb la pena que ens vam trobar molts arbres caiguts durant tot el trajecte.

I el tram final vam veure el Raco de la Sendal i els Tollets; un lloc maquíssim per banyar-te i anar a passar el dia.

En resum una ruta maquíssima de fer però això si, agafant un bon dia!! Aquest cop no ens ha acompanyat el temps i no ens ha deixat gaudir de les vistes que havien a tanta alçada!! Solament vam veure boira i més boira!!! Però els camins son una passada!!
Apart d'això, estic contentíssima perquè aquest cop el meu ritme ha estat bo i el problema de respiració sembla que va per bon camí ja què no m'he cansat tant a les pujades!!!!!!!!!!!

Això si, tinc una mica d'agulletes a les cames ja què 19 km es noten!!!!!!!!!!! Van ser 7 hores caminant!!!!!!!! deu ni do!!! :)

Un petonàssssssssssss i fins la propera sortida.


Durada: 7 hores
Distància: 19 km
Dificultat: Moderada
Desnivell: 400 m


Més fotikis aquí!!!!!!!!!!

informació de la ruta:

http://elraconetdenric.blogspot.com/2010/05/senderisme-flix-llaberia-per-la-vall-de.html

Mapa de la ruta


3 comentaris:

enric ha dit...

Una ruta molt bonica i acompanyats en tot moment per la boira.
Es nota que ja estas en forma, ja que quasi em deixes enrera!!!
Fem un bon equip tots tres, però estem oberts a ampliar-lo!!!!!

Jesús Escribano ha dit...

Yo ahora ando muy liado, a ver si más adelante puedo!!! :)

eva_yam ha dit...

a veure si es veritat jesus!!!!!! que tal aq dies de solteria??? si parles amb olga dona-li recordsssssssssssss!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats