Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Senderisme Flix; 30.10.10 (Ermita-Sebes)

Aquesta ruta ja la vam fer anteriormetn però solament una part!!!!! ahir la vam fer molt llarga i va estar molt bé!! una ruta maquíssima!!!

Hem deixat el cotxe al polígon de Flix i hem anat caminant direcció a l'ermita; un cop hem passat la benzinera, agafarem el primer camí que ens trobarem al marge esquerra de la carretera. (plana d'ame).






Aquest tram és l'únic que té una mica d'esforç perquè és tot pujada però no et canses ja què és progressiu.
El més guapo és les vistes que tens de flix perquè cada cop estàs a més alçada i son maquíssimes.


Aquesta foto la vam fer per a què després me'n recordi on comença la sendera per anar cap a l'ermita!! aquí solament tens dos opcions seguir el camí que torna cap avall o seguir la sendera!!




Aquesta sendera és maquíssima ja què tens unes vistes impressionants de flix!!!!! les imatges parlen per si soles!!

m'encanten aquestes vistes!! val la pena anar-hi!!!!!



Aquesta és la vista de la muntanya de l'altre costat!!! la que després anirem a buscar per anar direcció sebes!!



Aquest punt és el que pots dubtar ja què no està indicat!!!


Vam posar aquesta fita per tal d'indicar el camí i així la gent no es perdi ja què és molt fàcil amb aquest tram de camí.
Arribat amb aquest punt hem d'anar a buscar la bassa de reg!!!


Vam pujar fins dalt per veure aquesta bassa que és molt gran!! una passada!!



Amb aquest punt, també podem contemplar aquestes vistes de flix i del voltant!!





Seguint el camí del darrera del dipòsit, ens trobem aquests indicadors!!! podem anar cap a l'ermita del remei o marxar cap a sebes!!! com què l'ermita ja la vam fer anteriorment, ahir vam anar cap a sebes!!!!!!!

Farem tot el camí direcció sebes fins arri bar a enllaçar a la carretera C-12; allí pujarem la costa i ràpidament trobarem al marge dret de la carretera el camí que ens portarà cap a sebes (que per cert no està indicat)
Aquesta és l'entrada del camí que ens portarà a sebes!! ens podem enrecordar per aquestes pedres amb aquesta marca roja.
El primer desviament que trobarem a la dreta ens portaria cap a la costa l’Erola però nosaltres hem de seguir endavant. El segon camí a la dreta que trobarem (deixant de banda les entrades particulars que hi han), és el que hem d’agafar.

El camí es de terra i molt planer, una ruta fàcil!!! em vaig quedar parada de veure aquest terreny!!! una masia amb molts gosses i cavalls!! molt ben cuidada!!
Després arribarem a una cruïlla on hi ha un tancat amb vàlvules del reg; agafarem el camí de l’esquerra i a uns 50 metres veurem un pal indicador. A la dreta aniríem cap a Riba-roja, però nosaltres agafem el camí a Sebes. La pròxima cruïlla que trobarem, serà de 4 camins amb un oliver al mig. Aquí, avui agafarem el camí del mig que ens porta directament fins el mas del Director i d’allí cap a Flix a buscar el cotxe.
Quan vam arribar a una masia ens vam trobar aquest gosset que per cert, era molt simpàtic. De fet va ser saludar-lo i ens va acompanyar tot el camí!!!! és va apuntar a la nostra ruta!! al principi em va fer gràcia però cada cop em preocupava més ja què estava molt lluny de casa seva!! espero que hagi trobat el camí de tornada!!
El fons de la imatge és Riba-roja d'ebre.
el tato fent nous amics!! jejeje

vistes de flix!!!!!!


Aquests cartells ens els vam trobar al davant mateix del mas del director i em va fer gràcia fer fotiki!!!!!!

I aquestes ja son l'últim tram de sebes!!! aquest camí ja el coneixem !!! jeejej

Una ruta molt maca per fer i està a prop de casa!!!!! a mi em va agrdar molt ja què les viste que ens anem trobant al llarg del camí son maquíssimes i per acabar de rematar no es fa gens pesada!!

això si, has d'estar una mica en forma per caminar tant!! però si no tens ganes de fer la llarga sempre pots fer la curta!!!





Dificultat: Fàcil
Durada: 3h 26
Velocitat mitja: 4.8 km/h
Distància: 16.5 km
Veure ruta al Wikilog





El meu germà ha posat la crònica al seu bloc i sobretot el més important ha posat la ruta al wikilog per al gent que li interessi fer-la!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

David ha dit...

L'altre dia vaig fer la ruta en bici,i la sendereta hem va agradar molt,les vistes molt xules,pero jo vaig baixar per les vallfenoses i vaig anar a parar al mateix puesto.

enric ha dit...

Hola Eva! molt bonica la crònica, te l'has currat molt. les fotos molt boniques, per cert. Es una caminada pel nostre terme, molt fàcil i carregada de bellesa. Però poc a poc hem d'anar pujant el llisto.
Una abraçada!!

enric ha dit...

Per cert David, la teva també l'he fet i és maquissima.
Salutacions!!

eva_yam ha dit...

eisssssss david!! ja m'explicaràs exactament la teva ruta!! encara no domino els noms de tots els terrenys de per aquí!!

i tatooooooooo!! tu tranquil que ja pujarem el nivell!! però tot al seu tempssssssss que sinó les agulletes aniran que volaran!! jejeje

un petonàsssssss i gràcies per escriure als dos!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats