Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 16 de maig de 2014

Els meus canvis!!!! 8 anyets blocaires!!!!! gràciessssssssss a t@ts!!


Sembla mentida com canvien les coses; si fa un any m'haguessin dit què em passaria aques oblit blocaire, hagués dit "jo?????????? si home" jejejeje

i mira'm ara!!!!! des de el març què no escric res al bloc i no ho trobo a faltar!!!!!!!! 

Aquest any a l'atur, m'ha fet canviar de costums i això ha repercutit al meu bloc!!!!!!! aquesta és la realitat!! 

Un any vivint més el dia a dia a peu de carrer i disfrutant d'altres coses i deixant més de banda la tecnologia!!!!!!

 També he tingut molt de temps per reflexionar i m'he donat compte què la vida son etapes i d'un dia per l'altre tot canvia i t'has d'adaptar a cada situació. 
Al principi aquests canvis tant radicals, et costa una mica d'assimilar perquè tens moltes coses al cap...... la teva gent, els records, els sentiments, les costums..... lligams molt forts i això fa què et costi trobar el nou camí però a poc a poc ho vas fent i et vas trobant millor.

Cada etapa té le seves coses bones i has d'intentar disfrutar al màxim de cada moment què et plena i els què no, deixar-los passar sense pensar-hi gaire amb ells.

També cada etapa son nous camins i nova gent que et trobes amb aquests!! hi ha gent que et trobes pel teu camí que passa desapercebuda i altra què t'omple tant, què t'alegres d'haver-la trobat al teu camí i te'n fas creus què amb tant poc temps, et pleni la seva companyia com altra gent què fa anys que coneixes.

I seguint parlant del bloc.......... aquest, el vaig començar perquè tenia una gran necessitat d'escriure  per desfogar-me de la meva tristesa interior!! necessitava exterioritzar els meus sentiments per tal de trobar-me a mi mateixa i poder plorar amb paraules el què sentia en cada moment. 
La mort del meu pare, com a molta gent, em va marcar molt i necessitava tornar a trobar la meva llum al camí ja què en aquell moment es va apagar.

Suposo que cada persona troba la seva llum en diferents formes i la meva ha estat aquesta, el meu bloc i els meus escrits reflexius!!!!!!!!!! 

D'això ja en fa uns quants anys!!!!!! aquest any farà 8 anys què volto pel món blocaire; el què va començar com un bloquet trist i reflexiu....... va passar a un bloc informatiu de coses interessants que trobava de Flix i d'altres cosetes "xorrades" que he anat trobant per la red!!!!!!!! una mica de tot!!!!!! en definitiva el bloc ha estat el meu dia a dia de sentimetns i de sensacions!!!!!!!!!! 

Actualment no puc dedicar el temps que voldria ja què estic en una nova etapa i aq està bastant desconnectada de la tecnologia!! Noves costums, nova feina, noves sensacions però sempre ben acompanyada de la meva gent !!!!  

Ara sol puc dir què em sap greu no continuar amb l'objectiu d'aquest bloc que era "cosetes del dia a dia"!!!!!!!  el què si que vull fer és mantenir-lo perquè li tinc un carinyo especial i no el vull deixar perdre però de moment no li puc dedicar tant de tempsAixí que seguirem publicant quan pugui, sense lligams d'horaris ni temps!!!!!!! 

Solament  em queda dir .............. 
gràciessssss a tots els seguidors!!!!!!!!!!
als què m'heu seguit diariament el bloquet o esporàdicament algun article!!!!!!!!!! SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com