Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 21 de juny del 2010

21.06.10; Felicitats Rodri petit!!!!!!

Avui he entrat al flixbook i tot eren missatges dels seus amics, de la seva germana, de la Elia!! felicitacions i records pel nostre amic Rodri Petit!!!!!

No sabia quina data era avui però he vist que avui és un dia especial per molta gent que conec!!!!! avui hagués fet 18 anyets!!!!!!! segur que hagués tingut una gran festa que li haguessin fet els seus amics i la seva família!!!!!!!

Dies com avui, et fan ràbia perquè veus que la vida és molt injusta!!!!!!!!! et donen aquest cops que no saps com has de reaccionar!! davant la mort, tots reaccionem de diferents maneres!! uns s'ofeguen de tristesa, altres intenten dissimular, altres son forts i altres tenen una actitut d'indiferència però està claríssim que tots patim de la mateixa manera al nostre interior!!!!!!

Crec que fins que no has patit la mort d'un familiar directe no pots entendre la tristesa de la gent!! no et pots posar al lloc d'aquella persona o d'aquella família!!!!!! la gent et pot dir "t'entenc" però fins que no ho passa pel mateix, aquesta paraula no té sentiment!!!!!!!
També penso que la vida ens fa canviar!!!! ens torna més sensibles almenys a mi!!!! i com deia el meu pare, els cops et van fent més fort i fins i tot també em deia que amb els anys vas perdent aquella alegria natural que tens!!!!!
Bé, aquí deixo el vídeo d'ell que vaig posar fa un mes o així!!!!!! i des d'aquí, m'agradaria dir-li:
Felicitats Rodri Petit!!!
Allí on estiguis, disfruta del teu dia i fes una gran abraçada al meu pare que segur que estarà amb tu de festa!!!!!!!!!
Aquí t@ts et trobem a faltar!!!!!!!
un petonàssssss ben gran i que passis molt bon dia!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats