Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dissabte, 18 de desembre del 2010

Una experiència especial!!!!!!!!!



Avui he fet una visita a un lloc molt especial!!!!!!!!!! he anat a la protectora Amics dels Animals del Segrià!!!!!!!




Vaig reunir mantes, catifes, abrics, pots i les cosetes que encara tenia del Dandi i avui hem anat a portar-ho a la protectora ja què sabia que necessiten molta ajuda.




Per cert, si algú té cosetes velles per donar........... m'ho comenteu i ja faré d' intermediària!!!




Fa uns dos mesos que segueixo el seu bloc i m'agrada la seva manera de treballar i avui he volgut veure-ho en persona i la veritat és que m'ha sorprès gratament.




Les instal.lacions son molt grans i actualment tenen sobre uns 170 gossets!!! molts gossets!!!!!! l'únic problema que tenen és què necessiten gastar-se bastant diners per fer les instal.alcions més adequades pels gossets però a poc a poc van fent reformes.


Tenen moltíssima feina ja què per netejar allò necessiten temps i molta gent però m'ha sorpres veure que hi havien molts voluntaris treballant a la protectora. Apart he trobat que la gent era molt amable, molt bon ambient.




I que dir dels gossets, una passada!!! super carinyosos!!! val la pena anar-hi i viure-ho; l'alex s'ha sorpres de la reacció dels gossets, com ha dit ell M'HAN FET SENTIR ESPECIAL, ÚNIC!!!!!!


una passada!!!!!!!!!!!!!




Primer la benviguda que et donen, tots et volen saludar, tots et volen donar petonetsssss i sobretot sense ser pesats, estaven tota l'estona al teu costat! molt carinyosos!!!




Aquest matí quan marxava de casa pensava que avui patiria, que veure'ls allí tancats em faria mal i em faria sentir trista però ha estat tot el contrari!!!! he vist que estant molt ben cuidats i no els hi falta de res......... solament els hi falta una família per viure i que siguin els reis de la casa!!! m'han fet sentir molt bé, feliç d'estar allí i compartir una estona amb ells!


però a la protectora tots els voluntaris he vist que li donen molt de carinyo i tots els gossets es nota que estan ben alimentats perquè no n'he vist cap de malament.




Així que, resumint, ha estat una gran experiència i espero tornar a repetir ben aviat!! això si, aniré ben preparada!!! per anar allí has de potar un mono de treball o alguna cosa per no embrutar-te ja què sense voler acabes ben guapa!! jeejeje




No he fet cap fotiki perquè veient com estaven tots els gossets de contents no podia treure la càmera perquè volia viure el moment al 100% !!!!!!!! el pròxim dia ja en faré!!!!!!!!!!

Si us agraden els gossets, us animo a què aneu un dia a col.laborar amb la protectora !!! val la pena viure aquesta experiència!!





SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats