Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dissabte, 28 de juny del 2014

Què trist i què dolç al mateix moment!! - reflexions & vídeo -

Avui he vist aquest vídeo i m'he emocionat!!!!!! m'he posat al lloc d'aquest nen i les llàgrimes sortien soles!! què trist, tant jovent i patint la pèrdua d'una persona estimada!!

La cançó és preciosa i està cantada amb molt de sentiment!!!!!!!!  Al principi pensava amb ell però suposo que tots els què hem perdut amb algú, la nostra ment navega sola pels nostres sentiments.

Com no, he pensat en tu Papa!!!!!!!! amb els teus petons a la front i les teves abraçades en aquells moments que més necessitava o simplement en aq situacions tant normals de la vida!!!!!!! 

Poden passar els anys però aq sensacions no s'obliden i sempre els records estant aquí!!!!!!! sort què tenim els records què ens fan reviure moments de la nostra vida i ens fan treure un bon somriure!!! Quants moments viscuts i recordats en petites coses del meu dia a dia!!!!!!! 

Per molt que no escrigui tant com abans, no fa falta dir-te que et segueixo trobant a faltar!!!!!!!! 

T'ESTIMO PAPA!!!!!!!!! 
i et segueixo trobant a faltar!!!!!!! 

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats