Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 21 d’agost del 2007

SALOBREÑA - Vacances 2.007



Aquest any hem repetit el lloc! Hem tornat anar a Salobreña, bé exacatament La Caleta!!

L'any passat ens ho vam passar molt bé!! apart els pares de l'Alex tenen una casa allí i vulguis que no, això ens ha fet decidir a tornar-hi!

Això sí, aquest any ens ho hem pres amb més calma, de relax total! l'any passat vam fer moltes visites turístiques a les poblacions del voltant i vam caminar moltíssim! aquest any ens hem quedat exclusivament per Salobreña i Almuñecar però també hem caminat molt!! A la Caleta es fa molt exercici!

La veritat es que hem estat molt bé! la seva familia és molt maca i et fan sentir com a casa!
Aquest any ens ha acompanyat el temps!! el "viento de poniente" tal i com ho diuen allí ens ha deixat fer platgeta!! Diuen els de la Caleta que quan fa aquest vent refreda molt l'aigua i es impossible banyar-se ja que està congelada! (l'any passat ens vam quedar sense poder provar-la).
Aquest any hem pogut banyar-nos i sobretot disfrutar dela vista del mar! era impressionant poder veure els peixets i poder sentir-los tant aprop teu! la experiència valia la pena!! vaig disfrutar molt!

Bé, deixo d'enrollar-me i deixo aquí uns fotos de la platgeta!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats