Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 7 de setembre del 2007

Un atac de riure fora de lloc!!

Deixo aq video!! a molts us agradarà i altres nops! però hi han moments a la vida que no es poden controlar!! ;)

Aquest video que he trobat també és molt bo però he de dir que té dos cares!! per un banda et fa molta gràcia però per l'altra és bastant cruel!! De totes formes, com era d'esperar....... li ha passat factura aquest comportament!!

Si es mira fredament, està fora de lloc q el presentador es comporti així davant d'aquesta gent que ho ha passat molt malament amb aq vida però per l'altra i crec que tots ens ho hauriem de prendre així............. simplement li va agafar un atac de risa amb un moment que sabia perfectament que no era l'adequat!!!!!!!!!

I naturalment quan et passa això no pots controlar el riure!! Us ha passat mai??? a mi si q m'ha passat alguna vegada un atac de risa en alguna situació incòmoda i no he pogut parar de riure i com més hi penses ............ pitjor!!! més rius!! i menys pots controlar-ho!!


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats