Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 1 de desembre del 2009

Respostes als comentaris!!

Després de veure que la gent m'ha deixat comentaris a l'article dels 30 minuts, voldria contestar-los ja què tots els comentaris son bons i respectables!!
Però abans de posar-ho volia animar a la gent a què deixi una queixa al programa de 30 minuts de Tv3!!! el company blocaire Jaume ha escrit un article sobre aquest tema (que per cert, molt interessant) i ens ha deixat un enllaç del programa de tv3 on podem deixar els nostres comentaris.

http://www.tv3.cat/30minuts/contacta.htm
_________________________________________
Bé, deixo aquí els comentaris de l'anterior article:


enric ha dit...
Hola Eva!realment patètic com tu dius!
A les entrevistes que es van fer, es va parlar de moltes coses i ells solament ho han enfocat cap als residus tòxics del riu, barrejant moltes coses que no tenen res a veure.
Els que sortien amb mascareta antigas, no tenen res a veure amb el riu. A més, allò era un magatzem provisional, a l'espera de que vingués una empresa especialitzada per a treure'ls i d'això no van dir res.
Aquells bidons fa molts anys que ja no hi són. El tema de la raioactivitat, en cap moment van parlar de que es radioactivitat natural i que va sortir un estudi definitiu que va dir que els nivells de radioactivitat que hi havia als fosfats procedent de la fosforita, estava molt per davall dels permesos i que per tant no eren perjudicials pels treballadors. AIXÒ TAMPOC HO VAN MENCIONAR.
I en quant al riu, doncs no van dir res que la gent no sabes i que fa molts anys que se sap. Però no em d'oblidar que fa molts anys que no hi han abocaments al riu i que els que es van fer fa més de 40 anys, és van fer amb el permís de la autoritat corresponent, com per desgràcia es feia a tot arreu.Be, indignant un cop més la nostra sortida televisiva.
Sí algú pensava en muntar algo aquí Flix, li han aclarit del tot.Una abraçada!!

Tens tota la raó del món!! Han posat el que han volgut i sobretot han venut una moto que no era!!!!!!! Haguessin tingut de parlar clar sobre de què anava aquest reportatge! Però clar, si hagués estat així, ningú hagués dit res!!!!!!!!!

Jesús Escribano ha dit...
Miradlo por el lado bueno, a lo mejor de una puñe... vez empiezan los trabajos de descontaminación.
Siiiiiiiii sempre s'ha de mirar la part positiva de les coses i amb aquest cas, quin remei ens toca!!

Emprenyada ha dit...
Jo estic d'acord amb el Jesús, si això serveix per a que l'administració se'n adoni de que els residus s'han de treure... benvingut sigui...
Tot i que ahir ja em van trucar un parell d'amics dient-me que a Flix no hi posarien mai més els peus... aquesta és la imatge que s'ha donat...
Crec que ara ens toca a nosaltres arreglar-ho!!!
La veritat és que tens raó la imatge que ens van donar és patètica!! Però si els teus amics et coneixen i també al teu poble, no crec que deixin de vindre a Flix!!
Com ha dit l'amic blocaire jaume, estaria bé que tots enviessim un correu als amics de tv3!!!!!


Anònim ha dit...
ahora la plataforma y la gente de la tierras del Ebro ya saben por donde empezar a reivindicarse... DESCONTAMINACIÓN YA...!!!.
que verguenza para las autoridades locales en primer lugar y todas las administraciones catalanas en segundo...!!!
Que se de cuenta el Aynutamiento de nuestro querido pueblo, que no pueden decantarse para una economia agraria y turistica...
Aqui no se van a instalar empresas hasta que no empiece la descontaminación .. y no sé como los empresarios del pueblo tienen la voluntad de poner un hotel ... quien vendra aquí de vacaciones??? si van a salir contaminados.... con radioactividad, picadas de moscas negras... etc...que se actue ya!! o esto se acabará de hundir!!

Ufffffffff espero que no sigui tant negatiu com ho pintes!!

Reyes ha dit...
Et ficaré el mateix que li he ficat a l'Enric:Enric, sense ofendre, saps que són els reportatges de --30 minuts?
Aquest reportatge de 30 minuts anava sobre LA FÀBRICA, no sobre Flix.
En cap moment han criticat al poble, solsament han enumerat uns fets que són tristos i que patim al poble, i que hauriem de saber veure deixant de banda el nostre orgull Ercrosenc.
Sobre el que dius dels residus: Per què ha de callar TV3? Que hi pinta? Són ells l'administració? Es que no poden informar sobre els fets que han portat a l'actual situació de la fàbrica (recordem que el protocol de Kyoto és molt més exigent en qüestions de producció i això afecta a la rendabilitat)
I ara ve la pregunta clau: Que passaria si la gent de Flix fotés pressió i ocupés l'ajuntament en senyal de protesta (per dir alguna cosa)? Segurament no tardarien tant en treure els residus del riu, però com sempre delegem el nostre poder en els polítics que no han sabut fotre pressió durant anys.
I ja n'hi ha prou de comparar-se amb altres llocs. Sí, hi ha molts rius contaminats i molts pobles contaminats.
I que? Li treu importància això a que el nostre sigui un poble on respirem "merda" que ens tendeix a tenir X malalties i on tenim un riu fastigós?
Aquest posat infantil de "Ha sigut ell!" o "Per què a ell no li dius res?" ja cansa.
Personalment trobo que aquest documental s'ha quedat light amb tot el que respecta a la fàbrica, podria haver estat pitjor, però es que senyors i senyores: són 30 minuts.
I afegint al teu comentari: Si després de tants anys TV3 encara té coses negatives que mostrar sobre Flix crec que els ciutadans de Flix ens hauriem de reprensar que hem fet nosaltres per a que això millori (i no em refereixo anar a una manifestació). Si tenen merda que remenar (que ja està bé que la remenin si hi és, és una forma de denúncia social) és per que encara no l'hem escombrat, el problema el tenim nosaltres.

La gent estem ofesos perquè del què van dir a la gent entrevistada al què han fet, hi ha una gran diferència!!
Segueixo pensant que han vingut a remenar la història negativa de flix i punt!!! I en aquests moments això no ho necessitàvem!!

Em quedo parada de que tu, que tant defenses a la teva terra i les teves idees per un futur millor, no t'hagis ofès gens amb aquest reportatge!! Perquè la imatge que ens han donat és molt guapa!!!!


Apart també m'agradaria fer-te una pregunta perquè parles molt bé, moltes crítiques i moltes observacions de tot però:
- que fas tu per a què tot això millori??? O que faries???


Bé, gràcies a tots per deixar comentaris al meu bloc!!!!!

4 comentaris:

eva_yam ha dit...

Bé, pel que veig tu ja t'ho esperaves tot això!!! Però jo em pensava que anava de la gent de flix i del problema que tenim actualment!! (ja què tothom deia el mateix) Per això m'ha sorprés i m'ha indignat!!!!!!

T'he fet aquesta pregunta perquè no et conec (solament com a blocaire) i per la teva manera parlar sembles una persona molt activa amb les teves creences i pel que veig ho poses a la pràctica!! La llàstima és què la gent no t'hagi seguit!

I no has pensat de formar part de la plataforma de "volem viure a Flix"?? segurament aportaries moltes idees i ajudaries molt!!

Un petonàssssssss

Gloria Forcades ha dit...

Eva, està molt bé aquest enllaç de l'amic blocaire Juame Masip. Però no hem mostra que ell hagi fet una denúncia. A veure si ell també ho fa i l'Ajuntament també.

eva_yam ha dit...

Gloria!! suposo que si ho posa senyal que ho farà!!

jo ho tinc clar que ho faré!!!! entre avui o demà ho enviaré!! quan tingui 5 minuts per redactar-ho bé!!!!!!!

em penso quedar ben ampla!!

eva_yam ha dit...

Reyes no puc opinar gaire sobre el tema de la plataforma ja què no he pogut anar a cap reunió que han fet però el dia 10 fan una assamblea i segur que informaran a tots els flixancos que vulguin els seus objectius i de què va tot!!

per tant seria una bona oportunitat per anar-hi i així decidir!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats