Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 2 de setembre del 2011

01.09.11 ; La Noa fa 5 mesos!!


Sembla que porti tota la vida amb nosaltres i solament porta 3 mesos i mig!!! jejejeje

Ahir la Noa va fer 5 mesos!!
ben aviat serà una doneta!! jejejeje

quina gràcia!!!!!!!! no he tingut mai gossa i no sé com pot afectar el tema del cel a les gossetes! jejeje

Sempre havia tingut gossos i aquest tema el tenia bastant estacionat.

Pos eso!!!!!!!!!! que ja té 5 mesos i estem encantats amb ella!!!!!!!!

El tema què més em preocupava ja està solventat!!!!!! al principi deia que era molt independent i molt sociable (això és molt bó) però no podia dir que era carinyosa perquè era bastant despegada!!!!! et donava carinyo uns segons i marxava a jugar!! i naturalment això no m'agradava gaire ja què a mi m'encanten els gossets que et donen molt d'afecte!!!!!!!!

Però amb el temps ha anat aprenent moltíssimes coses i una d'elles ha estat a ser carinyosa!! jejeje i ara és una passada!!!!!!!! sempre està amb nosaltres i tot el dia et dona molt de carinyo!! seugeix sent independent però sap el que volem i ens ho dona!! apart ara enten perfectament les ordres, el nostre to de veu i sap quan fa les coses bé i quan les fa malament!!

Estem contents perquè no tenim cap queixa d'ella, tot el contrari!! ha après molt ràpid i es porta super bé!!!!!!!

Apart m'encanta sortir amb ella al camp!!! ens ho hem pres com una gran rutina i sortim cada dia del món una horeta i solament veure la seva carona de felicitat caminant per allí val la pena!!!!! son moments que m'omplen moltíssim i et fa tenir una connexió molt especial amb ella.


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats