Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dissabte, 29 de juny de 2013

Disfrutant de la muntanya!!!!!!!!! Noa & Sultan
Ja tenim aquí la calor i aixó ja és comença a notar cada matí!!!!!!!!!!Cada dia sortim a la muntanya i fem 2 horetes de ruta i no vegis com disfruten!!!!!!!!!La Noa ha fet un nou amic, el Sultan i els hi encanta rastrejar junts!!

El Sultan és de raça caçador!! és un "Braco Húngaro"  !! És una passada veure'l en acció ja què corre moltíssim i li encanta rastrejar com la Noa!!!

No sembla el mateix del primer dia que el vaig conéixer!!!!!! El primer dia no corria gaire i estava sempre molt a prop nostre però ara sembla que s'ha despertat.Es passen l'estona corretns i rastrejant, buscant conills i tot el que troben interessant.


És una passada perquè sempre van junts buscant i formen un bon equip però no juguen gaire ja què els hi pot més el seu instint.
Això si, és curiós quan estant en zones què no hi ha rastre, és quan es posen a jugar!!

Es desperta les seves ganes de joc i no paren de provocar-se per jugar!!


La veritat és què estic molt contenta perquè s'entenen molt bé i quan arribem a casa ja no tinc Noa en tot el dia; és una passada com s'arriba a cansar!!!!


I pel què m'explica la nostra amiga Petra, el Sultan també li passa el mateix; es cansen físicament i també mentalment ja què estant tota l'estona rastrejant i buscant!!!!!No podem demanar res més!!!!!!! un bon exercici de bon matí tant per ella com per mi!!!!!!! Així que seguirem caminant!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com