Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 1 de gener de 2014

Diumenge dia 05 de gener; Caminada popular a la Punta de l'home -FLIX-

Aquest diumenge han organitzat la tradicional sortida a la punta de l'home!!!!! així que ja sabeu!!!!!!!! 

sobretot comentar que és durilla, que la gent ha d'estar preparada per fer-la!!!!!! i sobretot anar ben preparada ja què és una bona sortida senderista i s'ha de portar un bon equipament (bon calçat de muntanya, els pals, aigua i fruita per esmorzar) 

bé, se suposo que això ja ho sap la gent però cada any han tingut moltes anècdotes de gent què no ho sabia!!!!! 
Al bloc de senders flix trobaràs tota la informació o també al grup del facebook!!!!!!! us deixo la informació:És el nostre propòsit continuar amb la ja tradicional pujada a la Punta de l’Home (o Punta l’Home) el primer diumenge de l’any.
Aquest any, la ruta transita per l’antic camí dels Arensos, que unia Flix i Ascó, trenca per les Valletes i pujant per la Vall de Socarrats va a buscar la Serra dels Puntils, la petita serra que parteix els termes de Flix i Ascó.
Entra al terme d’Ascó pel vell camí de Flix a la Fatarella, i a l’alçada del Mas de les Monques (un dels llocs de reunió de l’ofensiva republicana a la Batalla de l’Ebre), comença a pujar la Serra de la Fatarella pel tram del camí recentment recuperat.
Un cop dalt, als Plans de Flix, girem a la dreta i per un ample camí (autopista ara...gràcies als aerogeneradors) arribarem la Punta de l’Home.
La baixada es fa per la carena de la Serra, una bona sendera que durant anys ha estat la via de pujada a la Punta de l’Home. Retornem a Flix per una altra bonica sendera ben coneguda pels caminadors flixancos, la del Tossal de Mont-redons. 
 


  • Lloc de trobada i sortida: Al peu de la Freixa (Plaça de l’Esglesia - FLIX)
  • Hora de sortida: 7:00 h. (durada de la caminada 7-8 hores)
  • Inscripció gratuïta, al mateix punt i hora de sortida.
  • Trak i dades tècniques: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=586572
  • Organitza: Ajuntament de Flix i el Grup Senders Flix

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com