Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 30 de novembre de 2009

Blocaires i comentaristes enfadats!!!

He navegat una mica pels blocaires flixancos i tots coïncidim amb el mateix!!!!!!!! opinions per tots els gustos però amb una cosa estem d'acord........... aquest reportatge del 30 minuts fa més mal que bé!!!!!
Es podria mirar la part positiva, com diu l'amic Jesus, potser d'aquesta manera començaran ben aviat amb els treballs del riu!!!!!
Però de moment l'únic que veig és que segueixen parlant malament de les nostres terres i sempre treuen les coses negatives!!!!!!!! hores i hores d'entrevistes a la gent del poble i simplement han tret les parts que han volgut!!!!
Bé, solament volia posar un enllaç als blocs que parlen de la notícia ja què molta gent ha donat la seva opinió!!

Bloc de l'Enric (molt bona reflexió sobre el reportatge)

Bloc de la plataforma "volem viure a Flix"

Bloc d'Oscar

4 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

Hola Eva, hace un rato he escrito también sobre la parte negativa en el blog de Oscar. He puesto lo siguiente:( así te ahorro el paseo :))
Ni reconversión industrial, ni turística, ni nada. Y nos podemos ir olvidando del albergue porque ¿quién en su sano juicio va a querer venir a Flix después de ver ese reportaje?
Lo siento Oscar pero en este caso nos han echado tanta mierda, que lo mínimo que podríais hacer desde el ayuntamiento es una condena pública y una queja formal a TV3 por este reportaje tan parcial como falto a la realidad social de Flix. Si lo hubiese visto en Callejeros no me hubiese sentido tan frustrado.. Han engañado a las personas que han participado en el rodaje y a toda Cataluña, dando una imagen de Flix totalmente tercermundista.
Saludos,
Jesús
En "Yo vivo en Flix" tan sólo he puesto el enlace al programa porque considero que el asunto ya ha sido tratado lo suficiente en los demás blogs flixancos.

Jesús Escribano ha dit...

Por cierto, ¿te has fijado dónde estaban guardados los bidones que han sacado en el reportaje? Como pista te diré que en esa nave he trabajado yo ;)

enric ha dit...

Sí Jesus! esos bidones ya no existen. Estaban almacenados provisionalmente.

eva_yam ha dit...

he llegit al bloc de jaume que ens podríem queixar al programa de 30 minuts i la veritat es que ahir també ho vaig pensar!!

seria una bona idea!
http://www.tv3.cat/30minuts/contacta.htm

bé, ara vaig a posar un article sobe això!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com