Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 24 de setembre del 2008

20.09.08; Manifestació a Riudecols en contra dels guarda-rails

Imagehosting at Imageloop
Aquest passat dissabte a Riudecols es va fer una manifestació de motoristes en contra dels
guarda-rails; uns 250 motoristes es van reunir per tal de donar suport a un motorista que va tindre un accident i va perdre una cama a finals d'agost i, també, per queixar-se de la lentitud de l'administració a l'hora de canviar aquestes estructures metàl·liques.

Imagehosting at Imageloop
Els meus amics del moto club flix també hi van fer cap com a representació de tots; l'acte va tindre una gran assitència de motoristes!! es va fer una marxa lenta de 9 km fins al punt de l'accident; un cop allí es va desplegar una pancarta i es va fer un minut de silenci.

Imagehosting at Imageloop

Imagehosting at Imageloop
Un cop acabat l'acte, molts motoristes es van apropar fins a l'hospital on estava el Ferran per tal de fer-li un petit homenatge.
Imagehosting at Imageloop


Imagehosting at Imageloop

Aquí us deixo un enllaç amb el muntatge que va fer el meu amic Kiko!! i si voleu veure més informació sobre aquesta manifestació, entreu al bloc del moto club flix

Ja què no hi vaig poder anar, volia dedicar uns minuts del meu temps per solidaritzar-me amb tots aquests motoristes!! a veure si entre tots podem ajudar a què aquesta lluita tingui un bon final!!
V'ssssssssssss

Un petonàsssssssssss bloc

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats