Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 16 de setembre del 2008

Vacances a Venècia!!! 27.08 al 02.09.08


Aquest any el ntre viatge ha estat una mica més lluny, la ciutat........... Venècia!!
Una ciutat impressionant de veure i val la pena almenys un cop a la vida anar-hi!!

L'hotel que vam triar estava molt cèntric!! A 5 minuts de la plaça San Marcos! Per tant no podíem demanar més!

Com anècdota dir, que solament arribar ens vam perdre ja què per molt mapa que portis a Venècia et perds igual ja què els carrers son com laberints i alguns porten numeracions o noms i per trobar-ho al mapa la feinada es teva!!!

Així que mua, pensant que sabia per on anava, ens vam perdre!! Solament cal dir que des de la parada del vaporetto a l'hotel hi havia 5 minuts i ntres. Vam tardar en arribar 45 minuts! Jejejejejeje

Durant els 7 dies vam caminar moltíssim, portàvem una mitjana diària de 4 hores (2 al matí i dos a la tarda); allí tot son carrers petits i moltíssims ponts i com es natural a Venècia no hi ha medis de transport; l'únic que podies fer era voltar amb els vaporettos que anaven pels canals grans per tal de portar-te a tots els punts turístics.

Venècia viu del turisme!! està tot encarat amb ells, tendes, restaurants, esglésies, gòndoles, , .... tota l'activitat que hi ha es gràcies al turisme. El que ens va impactar va ser que al centre de sant marcos totes les botigues que hi havien eren boutiques d'alt disseny (prada, valentino, gucci, ....) moltíssimes! De fet, ntres. Estàvem al carrer de les boutiques i allí ràpidament sabies qui era de Venècia i qui no!! La gent d'allí anava molt elegant i es notava que se'ls gastaven!! I fins que no marxaves del centre no et començaves a trobar botigues més normals, més per ntres.!!

Això si, abans d'anar-hi tothom que li deia on anava de vacances, em feien la rialleta i em deien "la ciutat de l'amore"!! i ara els hi diria "de ciutat de l'amor no en té res!!". Hi ha tant de turisme que perd l'encant que podria tenir! Per aquells carrers tant estrets no es pot ni passejar agafats de la mà!! Si si!! Així de clar!!

Apart les gòndoles que son típiques d'allí son caríssimes!! Et prenen el pel!! Un viatge per la tarda-nit et costava 100 euros!! I durant el dia 80 euros!! A les gòndoles podien pujar fins a 6 persones! Les famílies ho tenien bé ja què el preu repartit no es veia tant però les parelles pagar 80 euros per un viatge de 35 minuts ho vam trobar molt car!

Sort que hi havien molts gondoleros i alguns mes legals que altres; ntres vam tindre la sort de trobar-ne un que ens va fer el viatge curt (25 minuts, 65 euros); també he dir que pocs gondoleros ens van dir que existia el viatge curt!! Hi havia tanta demanda de gent per pujar a les gòndoles que jugaven amb aquest factor "si no puges tu, ho farà l'altre".

Pos eso!! Però segueixo pensant que val la pena pujar! No per dir "he pujat en gòndola" si no perquè passejar-se pels canals amb ella i veure l'art que tenen els gondoleros, és maquíssim!! S'ha de veure per poder-ho explicar!! Ahhhh i també he de dir que el gondolero que ens va tocar es va "enrollar" molt ja què fins i tot ens cantava! Jejeje si si! Era molt extrovertit!! Ens va agradar!

Aquests 7 dies vam visitar tots els barris de Venècia i les illes més importants del costat (Castello, San Marco, San croce, San polo, Canareggio, Dorsoduro, Guidecca, Lido, ...). Totes tenien el seu encant i estaven "plagades" d'esglésies; per qualsevol racó que passejaves te'n trobaves una.

La visita que més ens va agradar va ser el museu naval! Una passada! Veure tants vaixells junts i amb una escala gran i també hi havien moltes coses de la guerra!! impressionant de veure! Fins i tot tenien gòndoles antigues.

El menjar de Venècia molt bo, els preus més o menys com aquí. L'únic a destacar era que a casi bé tots els llocs, on et pujava tot era amb la beguda!! Es passaven molt! Però ja ho diuen que es una ciutat cara amb aquest sentit.
Els preus de les begudes a Venecia et claven bastant!! bé, més aviat a la zona cèntrica! no et podies sentar a prendre algo tranquil.lament ja què es passaven amb els preus! Com més t'allunyaves de la plaça San Marcos més normals eren els preus!!

Resumint que ha estat un viatge maquíssim, ens ho vam passar molt bé!
Vam tindre temps per disfrutar en tots el sentits!! Sempre he pensat que quan vas en bona companyia no importa el lloc però en aquest cas vaig poder disfrutar del lloc i de la companyia! Que més es pot demanar!!

Un petonàssssssssssss bloc
Aquí et deixo les fotikis de Venècia, les he posat amb varis àlbums per ja què m'anava millor!
Fotos Venècia 1 // Fotos Venècia 2
______________________

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats