Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 21 d’abril del 2009

Diumenge 19.04.09!! sortida amb moto!!

La imatge parla per si sola!!! estava plovent!!
Vam quedar amb els amics per fer una mini sortida amb moto i així poder-les agafar!! el dia era fantàstic! mirant des de la finestra de casa feia un dia perfecte! el vent era inexistent i el sol feia acte de presència per tot el ntre. voltant!! és a dir, una sortida guapa en moto!!
Com què feien F1!! vam quedar a les 12 a falset amb tots!! A mesura que anàvem arribant a Falset el cel s'anava posant fosc!! i deu ni do!! als 5 minuts d'arribar va començar a ploure de valent!!
Així que vam decidir de no fer quilòmetres i prendre'ns la sortida en plan dinaret amb els amics!! i així va ser!! les 4 motos ens vàrem dirigir cap a Mora la Nova per anar a prendre algo i dinar per allí!!
Així que en resum, va estar molt bé! vam sortir amb moto i vam dinar amb els amics!! això si, la tornada tampoc ens vam trobar pluja!! la carretera mullada però almenys no ens vam mullar!!

Aquí les noiesssssss valentes!! plovent i passant fred!! jeejej que més es podia demanar!! :)
Aquestes fotos ls vaig fer a Mora la Nova!! la llàstima va ser que em vaig quedar sense bateria a la càmera i no vaig poder fer més fotos!!

Després posaré la crònica de la sortida al bloc de motos!!
Un petonàsssssssssssss bloc

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats