Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 28 d’abril del 2009

Possibles casos de grip porcina a catalunya


Avui el compi Ramon ha publicat un enllaç del mapa del món on es veuen els casos de la grip porcina!! aquest mapa parla per si sol!!!!!!!!!! deu ni do!! fa respecte de veure!!

Després he estat llegint notícies sobre aquest tema i ens posa una mica amb alarma ja que s'han detectat possibles casos de la grip a Catalunya!!

Es tracta d'una malaltia de transmissió respiratòria i no es contagia per ingesta de carn; els símpotomes que presenta la gent son febre o síndrome respiratòria gripal".

Al Dept. de Salut català han activat el protocol de vigilància a tots els centres sanitaris; faran proves respiratòries a les persones amb símptomes de grip que hagin viatjat els últims deu dies a Mèxic. Als aeroports també s'han pres mesures. Els experts insisteixen que el virus entra a l'organisme per les vies respiratòries, i no pas per la ingesta de carn.




SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats