Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 6 de setembre del 2010

Notícies tristes!!!!!!! 06.09.10



Ahir el Gran Premi de San Marino va ser trist!!!!!!!! mentre miraven la carrera de GP ens donaven la notícia; el pilot japonès Shoya Tomizawa perdia la vida de camí a l'hospital!!!! va patir un greu accident durant el transcurs de la carrera de Moto2!!!!!!!!!!


19 anys!!!!!!!!!!! tota una vida per davant i acaba així!!!!! vaig veure les imatges i la veritat és que son molt impactants!! no hi ha paraules!!!!!!!!!




"tenia múltiples traumatismes al tòrax, l'abdomen i el crani, a més de diverses hemorràgies internes. Quan faltaven quinze voltes, De Angelis, Redding i Tomizawa, que eren al grup del capdavant de la cursa, van tenir un accident. Al japonès, després de relliscar i anar a terra, li va passar per sobre la moto de Redding i després va topar amb la de De Angelis. No hi havia una mort en el Mundial de motociclisme des de l'any 2003, quan el també japonès Kato va perdre la vida després d'un accident a Suzuka."

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats