Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 7 de novembre del 2012

Participació ciutadana - FLIX -



És curiós això!!!!!!!!!

El dia 1 d'agost vaig voler participar al nou apartat de la web de l'ajuntament de Flix, el qual posa "PARTICIPACIÓ  CIUTADANA"



Exactament posa:

Envia una carta

Vols fer arribar les teves preguntes, propostes i comentaris als membres del Consistori? Des d'aqui pots enviar una carta al regidor o regidora que vulguis i també pots llegir les cartes que han enviat altres persones i les respostes que han rebut. Per escriure una carta, has de clicar sobre l'opció "Nova carta". Si el que vols és llegir una carta que ha enviat un altre ciutadà, clica sobre el títol de la carta. Si té resposta, també la podràs llegir. (Enviar una carta des d'aquesta secció en cap cas inicia un procés administratiu).


Total que vaig fer una proposta que em feia gràcia comentar-ho!! perquè penso que el No sempre el tenim i per comentar que no quedi!!!!!!!!!!! 

No sóc de criticar ni posar-me amb aquests temes però aquesta si que es per comentar-la al meu dia a dia!!!!!!!!!!! 

De 20 cartes que ha enviat la gent (inclosa la meva), 3 no han tingut resposta!!!!!!!!!! i lo més trist és què la meva és una d'elles!!!!!!!

Simplement em conformava amb un "ens ho mirarem" o "de moment no pot ser" o alguna coseta al respecte!!!!!!

Exactament vaig perdre 5 minuts en enviar la meva proposta i esperava que almenys perdessin 2 minuts en respondre'm!! 

Aquí us deixo llegir el missatge que vaig enviar: 


Parcs per a gossos "pipican"

Autor: eva cervelló 
Categoria: Proposta
Data: dimecres, 01 agost del 2012


Primer que tot felicitar-vos per aquesta iniciativa de participació ciutadana, està molt bé.
Fa temps que volia fer una proposta i ara amb aquesta web trobo que és perfecte.
Ara s'ha posat molt de moda, a moltes poblacions de catalunya a fer parcs per a gossets! llocs habilitats per a ells, per a què puguin córrer, jugar i fer vida social!!
Estaria molt bé que Flix també ho tingués ja què som molts els que tenim gossos i estaríem encantats de tenir un lloc habilitat per a ells ja què és molt important que es relacionin entre ells.
Bé, aquí deixo la meva proposta.
Moltes Gràciess





3 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajjajja......ja ta costat,l'altre dia i vaig entra i pensava en tu RAIDOPATIO ataca de nuevo

enric ha dit...

Si volem rebre propostes per millorar el nostre poble, al menys hem de respondre a tots els mails.Com tu ben dius, no costa gens perdre 2 minuts en contestar. Per cert una bona proposta!!!

Anònim ha dit...

rbdjv [url=http://www.drdrebeatscheapsales.com]beats by dre outlet[/url] ufcnwr http://www.drdrebeatscheapsales.com zosc [url=http://www.drebeatsstudioheadphones.com]cheap beats by dre[/url] gnxpgy http://www.drebeatsstudioheadphones.com zcyg [url=http://www.beatsdreheadphonesonsale.com]beats by dre sale[/url] txkbkp http://www.beatsdreheadphonesonsale.com xphib [url=http://www.dreheadphonesonsales.com]beats by dre headphones[/url] hptvbl http://www.dreheadphonesonsales.com feqqk [url=http://www.drdrebeatssales.com]beats by dre sale[/url] jkphl http://www.drdrebeatssales.com fugee [url=http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml]beats by dre sale[/url] bzofl http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml ylv

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats