Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 4 de febrer del 2008

F1 Entrenaments a Montmelo // Dissabte 02.02.08

Segons els diaris el dissabte al circuït havien unes 25.000 persones i el diumenge van arribar a les 55.000 p.!! deu ni do!!

Ntres vam anar dissabte i la veritat és que no vam tindre problemes d'entrada ni de sortida.

Això si, ens vam trobar molta cua per comprar les entrades; ntres. com que teníem les entrades de la F1 no vam haver de pagar res de res!! Però anàvem 7 i tres no portaven entrada i van haver de fer una hora de cua per comprar les entrades.

Mentres ells feien cua, ntres. vam marxar a buscar l'altra entrada del circuït per poder entrar més ràpid; vam estar una bona estona caminant i sense saber amb seguretat si l'altra entrada del circuït estaria oberta. Vam tindre sort!!!!!!!!!!! Estava oberta!! També estava ple de gent fent cua però ntres. ens la vam saltar ja que portàvem l'entrada a la mà!! Jejejejeje

Semblàvem uns privilegiats!! Com dient "ntres. Passem de fer cua!!! Jejejeje (i la gent et mirava de reüll dient "mira aquests!!! Quin morro que tenen!!!)

Total que vam aprofitar el temps i vam anar directament cap a la tribuna E ja que des d'aquesta tribuna es veu el final de recta, un dels millors llocs del circuït!!

Després d'estar una bona estona allí vam decidir anar a buscar als amics que encara estaven fent cua!! Així que ens vam recórrer un bon tram de circuït caminant!! Però va estar molt bé ja que anàvem fent parades per veure els entrenaments.

Pos eso!! Que va estar molt bé la sortideta per veure els entrenaments!! Veure-ho en directe és una passada!! El so dels cotxes i sobretot les frenades que fan a final de recta o a les corves és una passada!! S'ha de viure!!

Bé, aquí deixo un muntatge de les fotikis que vam fer.

P.D.: La nota negativa va ser que feia un fred que pelava!! Sort de la bufandeta i dels guants!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats