Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

diumenge, 12 de desembre del 2010

El Búnquer dels Reguers - Ascó -

El diumenge quan marxàxem de la nostra sortida, vam parar a veure el búnquer de la batalla de l'ebre que està situat al principi del camí (després de la deixalleria).

Em va agradar veure que havien fet una bona neteja de la zona i sobretot que han posat informació sobre aquest lloc tant històric!!!!!!

El dia 30 de gener vam fer una sortida senderista a l'ermita de Sant Geroni i vam passar per aquest bunquer i vaig fer fotikis!!!!!!!!!!

Avui m'ha fet gràcia posar aquest article per veure les fotos de l'abans i el ara!!!!!!! com podreu observar el lloc sembla la nit i el dia!!!!!!!!!!

Ha quedat maquíssim!!!!!!!!!!!


Aquesta és l'entrada del búnquer dels reguers el dia 30 de gener!!!!!!!

I aquest és el lloc on divisaven!!!!!!! com podràs veure no té res a veure a com estava!!!!!!!!

L'estat actual del lloc està molt guapo!!!!!!!!!!






Aquesta és l'entrada amb data 05.12.10!!!!!!
Estic contenta de veure aquest gran canvi!!! dona gust voltar per la natura i veure què a poc a poc estem donant a conéixer les nostres terres i la nostra història!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats