Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 4 de març de 2011

Exposició i Concurs de pastissos!!!!!!!


Aquest és el pastís guanyador!!!!!!!!! l'ha fet Mònica!!!
Felicitats!!!!!!!!!!! un senyor pastís!!!!!!!!! bé, la imatge parla per si sola i sobretot els comentaris de la gent era que estava boníssim!!!!!!
Avui ha començat l'exposició de l'A. dones i val la pena anar-hi!! aquest any el tema és "L'ESCOLA DELS NOSTRES TEMPS"

Moltes fotikis i molt material escolar per veure!! he fet unes quantes fotikis!!!!!!! apart avui també han fet el concurs de pastissos!!!

La meva family ha concursat!!! morcete ha fet un brownie de xocolata i ha fet concursar a la meva mare i després la meva cunyada Mònica també ha participat!!!!!

i qui ha guanyat???????????????????????? Mònica!!!!!!!!!!!
quina ilu quan he sentit el seu nom, m'ha fet molta gràcia!!! llàstima que no estava per recollir el premi, segur que li hagués fet molta il.lusió!!

El seu pastís estava boníssim!!!!!!! bé després hem catat una mica els pastissos i la veritat és què tot estava molt bé i era molt variat!!SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com