Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 29 d’abril del 2011

Caminant per Flix!! 28.04.11












Ahir vaig sortir a caminar amb el meu amic Noel i el seu gosset, el Brok!!!!!!!!!!! vam anar per la zona de la bassa les clotxes!!!!!!!

No tenia clar si plouria o no però finalment vam decidir anar-hi!!!!!!!!! quan ja estavem a mitat camí ens va enganar la pluja!!!!!!!!!!! jejejejjeje

Així que no vegi com vam arribar a caseta!!!!!!!! sort que no tronava i ens vam poder posar davall d'un arbre a l'estona més intensa de la pluja!!!!!!!

Això si, el que va disfrutar moltíssim amb la pluja va ser el Brok!!!!!!!!!! saltava i saltava per agafar les gotes de la pluja!! jajajaja que guapet!!!!!!!!!! tenia moltes ganes de jugar!!!!!!!

3 comentaris:

Noel ha dit...

Quin encant de gos, mira es porta bé, no Eva???

eva_yam ha dit...

hombreeeeeee noelet al meu bloc!! jejejeje

hauré de posar més articles del Brok per a què vinguis de tant en tant!! jejejeje

siiiiiiiiiii és un encant!! és porta super bé i és molt carinyós!!

has fet molta sort amb ell!!!

enric ha dit...

és molt bonic el Brock!! jo vaig estar passejant pel mateix lloc, minuts abans. Justet arribar a casa es va posar a plore. Podem quedar un dia amb el Buck també. Que os sembla?

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats