Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 28 d’abril del 2011

Dia de la Mona - Dia de l'Ermita de Flix - 25.04.11-


Aquest any l'ermita ha estat passada per aigua!!!!!!

Va ploure una mica diumenge i també dilluns!!!!!!!
Mira que feia dies bons aquestes setmanes però cada any ens passa el mateix!!!!!!!




Vaig poder disfrutar del dia de l'ermita encara que fos plovent!!! jejejeje

Vam anar a esmorzar i també ens vam quedar a dinar!!!!!! l'esmorzar una mica més i no ho fem ja què va començar a ploure mentre l'estàvem preparant!!!!!!!! però sort que desprès va parar!!!!!!



Vam fer una visita a la plaça de l'ermita per veure l'ambient i quan va ser l'hora vam baixar a dinar!!!!!!


Com cada any, el meu germà Alex i la Mònica ens van fer una senyora paella d'arròs en conill!!!!!!! estava boníssima!!!!!!!!!!!



Aquest any ens va faltar l'Amelio i la Rafaela!!!!!!!!!!! esperem que l'any vinent puguin vindre ja què també els hi agrada molt aquest dia de l'ermita!!!!!!!








3 comentaris:

Maria José ha dit...

Un reportatge molt bonic!

eva_yam ha dit...

gràciesssssssssss!! aquí faltaves tu!!!!!!!!!!! la germaneta gran!!! :)

enric ha dit...

Tot i que va ploure, per mi va ser un dia molt bonic. La llàstima va ser que Amelio i Rafaela no van poder vindre, però de ben segur que el proper any hi seran. Però em va agradar molt que hi erem els tres germanets amb les respectives parelles. Poc a poc anem retornant a la festa de l'ermita que des de que el papa no hi és fisicament, no hi anavem. Ell era el motor i l'ánima de la festa i ens ha costat a tots molt tornar-hi. Ara gràcies al Alex i la Mònica hi anem tornant i pel proper any hem de conseguir que hi vingui la Mª Jose i Ramon......i la Mama. A veure si el proper any podem fer Bingo!!!
Gràcies!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats