Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 18 d’agost del 2011

Les cales de Salobreña - vacances 2.011-

Per mí el més bonic de salobreña és La Caleta!! d'allí son els pares de l'Alex i té un encant especial!! sobretot el que destacaria es el camí cap a les cales i les Caletes conegudes com "El Caleton" i "El Cañizar"

Solament baixar de casa, et trobes la plaça "El Lavadero" i acte seguit comença el caminet per anar a les cales!! el camí és com una sendera de pedres i al costat mateix ja et trobes les roques i el mar!!

En 10 minuts ja estàs a la caleta del Caleton!! i si tens ganes de caminar, pots anar per una sendera per la mutanya o també et pots desviar cap a la caleta del Cañizar!!!!!! aquesta està deserta ja què té la seva dificultat per arribar!!!!!!!!!! per poder anar-hi, t'has de posar entre mig de les roques i totes aquestes tenen les seves formes i has d'anar sortejant-les i marcant el teu propi camí!!!

Aquest any vam fer un parell de sortides amb aquesta caleta i vam poder disfrutar-la solets!!!!!!!!! sobretot la Noa va disfrutar molt ja què la vam poder soltar i no vam molestar a ningú.





SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats