Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 29 de desembre del 2011

Vols un beagle?? Necessiten ajuda urgent!!! 29.12.11

 Avui he entrat al blog de la protectora de lleida i he vist aquesta notícia!!! així que vaig ajudar amb aquests beagle a veure si troben una família que els pugui ajudar.

Segons posa a la web de FAADA aquests gossets han viscut sempre al laboratori i s'ha relacionat amb altres gossos d'allí i amb el personal del laboratori però no han sortir mai a passejar pel carrer.
O sigui que necessitaran molta ajuda!! busquen cases d'adopció per aquests gossets i així ajudar-los a fer el període de sociabilització!! 

Ho trobo fortíssim que puguis tindre tant de temps un gosset tancat d'aquestes formes!! Fa poc vaig veure un reportatge d'uns beagles que havien estat també amb un laboratori i van grabar el primer cop que van sortir al carrer!!! 

Segons van explicar agafen als beagle perquè son molt sociables i això fa què el treball sigui més fàcil!!!   vaig flipar!! No vaig poder parar de plorar al pensar el què s'havien perdut tots aquests gossets!! si que els hi donaven una oportunitat de la vida però havien perdut 4 anys tancats sense saber el què és les necessitats bàsiques!!
jugar!!!!!!!!!!!! olorar!!!!!!!!!!!!!!! la llibertat!! la natura!!!!!!!!!! el carinyo!!!!!!!!! una llar!!!!!!!!!! 

Espero i desitjo que aquests trobin una família que els ajudi a viure!!!!!!!!! 
però sobretot ha de ser una família que entengui una mica de gossets perquè necessitaran molt aprenentatge!!!!!!!!!!! 

Son 30 o 40 beagles!!!!!! tots son mascles de 4 a 6 anys!!! 

A veure si entre tots podem ajudar a difondre aquesta notícia!!!!!!!!!!!

Mmés informació a:  http://faada.org/animal-2651/



40 BEAGLES PROCEDENTES DE LABORATORIO NECESITAN UN HOGAR URGENTE


AYUDA!!!!
Desde el depto de la Generalitat de Catalunya se han puesto en contacto con FAADA porque hay una empresa de experimentación que cierra sus puertas y que (aunque por ley pueden sacrificar todos los animales) estan dispuestos a que los 30-40 beagles puedan darse en adopción y evitar que mueran.Lo estan gestionando desde FAADA, así que si tenéis algun adoptante de Beagle macho (porque todos son machos entre 4 años y pico y 6 y pico) que se pongan en contacto.Si podéis difundir, necesitamos que éstos animales que han vivido en una jaula siempre puedan tener una oportunidad con una familia.TODOS ESTAN SANOS y se dan vacunados, chipados y esterilizados.
Provincia: Barcelona
Localidad: BARCELONA

Sexe: machos

Edad: 5 anys i 9 meses

Tamaño: medio

Raça: BEAGLE

Data De alta: 27 de octubre 2011
FAADA Telf. 93-4639670 Ext (Dani-Eva-Alba)
E-mail de contacto: info@faada.org  



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats