Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 1 de desembre del 2011

Jèssisa Heras; campanya solidària!!!

Ahir pel flixbook, la jaki, va posar aquesta notícia!!! va comentar que ella recull taps de plastic per aquesta causa solidària!! després de llegir-ho també vull col.laborar amb aquesta campanya per ajudar a la Jèssica!!

Aquí us poso el què ens va explicar d'aquesta campanya solidària!!! també he buscat per internet i he trobat una entrevista que li van fer al Canal Nord Tv a la Jèssica Heras i ella ens ho explica molt bé el perquè de tot.

Segons he llegit, aquesta campanya solidària que ja s’ha escampat per tot Catalunya.

M'agrada pensar que gràcies amb aquest medi es pot ajudar a fer moltes coses i si es pot ajudar a la gent i als animals, encara m'agrada més!!

A veure si entre tots, podem ajudar a la Jèssica!!

Ahir ja vaig començar a guardar els taps que tinc a casa,
i tu??? podràs fer-ho???? 

aquí us deixo el missatge que va posar:
______________________


Campanya solidària de recollida de taps de plàstic que ha posat en marxa una jove de 22 anys, Jèssica Heras, que pateix una sordesa bilateral profunda des dels 2 anys.

La campanya s'ha posat en marxa per poder finançar els 9.900€ que necessita per poder canviar el processador de so d'una pròtesi auditiva que duu implantada a l'oïda (implant coclear).

Una planta de reciclatge s'ha compromès amb la... família de Jèssica Heras a comprar per tones tots els taps de plàstic que es recullin en motiu de la campanya solidària i fins a arribar als 9.900€ necessaris.

Per assolir aquest repte calen 50 tones de taps.

Es poden recollir tot tipus de taps de plàstic ja sigui d'ampolles de begudes o de productes de neteja personal o domèstica.

Es cert això si algú recull els taps de plàstic i no sabeu a qui donar-los jo esl recullo moltes gràcies es per una molt bona causa.

Recollida solidària de taps de plàstic a Deltebre - marfanta.com

1 comentari:

Unknown ha dit...

Nosaltres volem recollir els taps. Estem a Mollet del Vallès, Vallès Oriental, i som una escola. Podem recollir-ne forces però necessitem que algú els reculli. Saps si ho farien?

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats