Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 5 de juliol del 2012

Fent de Voluntària a la protectora!!!!!!! 04.07.12

De tant en tant anem pujant a la protectora de Lleida per tal de donar cosetes! al principi eren nostres i ara cada cop que hi vaig porto cosetes nostres i de gent de Flix que vol col.laborar!!!


Portava el maletero ple i també la part del darrera del cotxe!!!!!!!! Pa, mantes, roba, catifes, juguets, pintes, i molt de pinso aquest és el material que portava per a ells.
Aquest cop li he de donar les gràcies a:
Lurdes!!!! Jacki!!!! Teta i mami!!!!!!!! 


Però bé, no solament vaig anar a portar material, sinó a treballar, a fer de voluntària!!!!!!!!  Fa temps que ho volia fer i aquest cop em vaig decidir ja què podia ajudar en serio!!!!!! 


La setmana passada posaven un article que necessitaven ajuda de gent que entegués de perruqueria canina i vaig pensar, perquè no anar-hi????????????' 




Així que em vaig decidir anar a fer un cop de mà a les voluntàries!!!!!! els hi vaig dir que tenia poca pràctica però de teòrica i moltes ganes de treballar no me'n faltaven!!!!!!! jejejej


Així que a les 4 ja estava allí!!!!!!!


Vaig ajudar a obrir tots els gossets per tal de què puguessin correr per tota la protectora i després vam anar a buscar la gosseta que se l'havia de pelar jaquè tenia molt de pèl i ara amb aquestes calors li convenia fer un bon tallat.


Aquesat és la gosseta q vam tallar el pèl!!!!!! es diu Tura!!!!!!  és un gos d'atura que van abandonar a l'agost del 2011!! he trobat la seva història i he posat un enllaç aquí!!!!


és super bonaaaaaaaaaaa!!!!!!!! es va deixar fer-ho tot!! no em va posar cap problema!


En teoria anava ajudar un altra noia però no va poder vindre! així que em vaig posar a fer-ho jo i em va ajudar un altra noia!!!!!!! 




Xino xano vam anar fent i la veritat és què va quedar molt bé!!!!!!! 


No li vam tallar molt curt perquè ens van dir que millor així!!!!!!!!!! 


li vam treure molts de nusos i li vam tallar lo que vam considerar!!!!!!! 


és una passada de gosseta!!!!!! molt tranquil.la i semblava com si hagués fet sessions de perruqueria tota la vida!!!!!!! 


Es deixava tocar totes les parts del cos sense cap problema i em deixava passar la màquina sense cap problema.


Això si, vam passar molta calor!! semblava una sauna! jejejej
però no podíem obrir la porta perquè sino volien entrar els altres gossets.



Tota l'estona ens va estar acompanyat aquest Dalmata. 






és diu Zoe!!!!! i si voleu podeu llegir la seva història si "cliques" a sobre del seu nom. 


També era molt maca!!!!! per tenir 6 mesos estava molt tranquil.la!!!!! jejejeje apart es super carinyosa!!





Bé, i aquí ja estava preparada per marxar cap al carrer a buscar i jugar amb els seus amics!!


Despressssss de fer la Tura, la Olga juntament amb altres voluntàries ens va portar a fer un una volta per tota la protectora ja què havíem de controlar totes les zones i  així de pas, em va ensenyar la part nova que no havia vist. 


Deu ni do lo bé que els hi ha quedat!!!!! queda molt per fer però ara tenen més espai x ells !!!








Lo què és curiós, és que les voluntàries que porten més temps, com la Olga, se'n recordin de tots els noms dels gossets!! ls noms de tots! és impressionant!!!!!! 


Tots son maquíssims! això si, has d'intentar ignorar-los una mica perquè tots volen la teva atenció i claross sinó estarien tota l'estona pujant-se a sobre teu i això tampoc és bo per ells!!!!!!! 


Sembla mentida però tots volen les teves carícies!! et volen a tu!!!!!!!



Però lo més maco es veure'ls lliures, observar com conviuen tots junts i de bon rollo!!!!!!!!!


Es cuiden uns als altres, juguen i van al seu rollo!!!!! 

Estant per grups de 15 o 20 gossets, depenen de la zona i tots lliures!!!!!!!!! i després quan els tanquen a les seves casets, la zona és molt gran i no es poden sentir tancats perquè tenen molt d'espai.


Llàstima que estigui tant lluny perquè sinó hi aniria més sovint!!!!!!  El problema que tinc és que he de fer 120 km al mateix dia per tal d'anar una estona a fer de voluntària!!!!!!! però bé , fer-ho de tant en tant no costa res!!!!!!


Apart allí la majoria son de lleida ciutat, ho tenen a 5 minuts i és diferent!!!!!!! necessiten molta ajuda en tots els aspectes però lo més important és què la gent va responent i hi han molts voluntaris!!!!!!!! encara que, sempre tenen les portes obertes per rebre més col.laboració de la gent!!!!!! 


Així que ja ho sapssssssss! si vols col.laborar, ells estaran encantats!!!!!!!!


En definitiva, vaig passar una bona tarda!!!!!!!  


Vaig disfrutar moltíssim de poder ajudar i amb aquests gossets tant guapets! la veritat és què et plena moltísism perquè el carinyo q et donen no té preu; apart que necessiten l'ajuda dels voluntaris tant la del treball com l'emocional, així son més feliços!!!!!


Però bé, com tots sabem, l'objectiu principal és que tots ells trobin una família que els pugui donar tot el carinyo que necessiten ja què aquesta seria la felicitat ideal per a ells. (actualment son més de 200 gossets) 





Aquí us deixo les fotikis que vaig fer!!!!!!! 

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eva, un reportatge molt bonic i felicitats per la bona feina que fas!
la teta

Anònim ha dit...

Xapo, Eva felicitas, per lo que estas fen per estos, animales,tendrien,que feru, totom,i un reportatge, mol bonic GRACIES

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats