Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 9 de març del 2011

Notícies Flix; Estrenem pàgina web!!!!!!!

Avui m'he quedat parada quan he entrat a la pàgina web de l'ajuntament de Flix!!!!!!!!!
han canviat el disseny de la web i la veritat és què ha quedat molt guapa!!
(aquest nou disseny l'ha fet Jaume Palazon)
La veritat és què ja fa temps, en comparació amb altres pobles, que tenim una senyora web!! hi han pobles que fa plorar de la poca informació que ofereixen.

Però nosaltres no podem dir el mateix!! tenim molta informació per oferir al turisme, als flixancos i l'agenda del dia a dia està sempre actualitzada!!!!!!!!

Felicitats per la nova web!!!!!!!!!

Us deixo l'enllaç:

http://www.flix.cat/

2 comentaris:

F.Reyes ha dit...

Hagues sigut ideal que haguessin aprofitat per ficar un sistema de transparència amb els comptes de l'Ajuntament(començant x ficar quan ha costat la pàgina web i el procediment per a concedir-lo si ha estat de pagament) i tb ampliar i millorar una finestreta única.

La web que han fet és un simple CMS prefabricat, ni tan sols han canviat el theme per defecte. Res de l'altre món aquesta nova plana. No ens podem quedar sols amb això, hi han moltes possibilitats.

En fi, evolucionar o morir.

enric ha dit...

Be Eva! tens raò en que és una pàgina molt bonica. Els hi ha quedat força be i com tu dius tenim molta informació a la mateixa. No sóc un entés com sembla ser el company, però m'agrada veure que les coses es mouen i es milloren.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats