Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 15 de març del 2011

Vols//Tens; botiga gratuïta on-line

Ahir el company blocaire Reyes em deixava un missatge d'una pàgina molt interessant!! i com no, farem publicitat perquè val la pena aquesta iniciativa!!!

és tracta d'una botiga gratuïta on-line, on podrem obtenir i oferir objectes que tenim o que necessitem!!!!!!!! perquè segur que t@ts tenims moltíssimes coses a casa que les tenim amb un racó per portar a la deixalleria.



Ens ho expliquen així:

"Des d’ahir disposem, a la Ribera d’Ebre, d’una botiga gratuïta on-line, enmarcada dins del projecte VolsTens, que ens permet obtenir i oferir objectes entre les diferents persones de la comarca sense necessitat d’efectuar un intercanvi.

Aquest tipus d’iniciativa té com a finalitat fomentar de manera pràctica la reutilització d’objectes que abans anaven a parar a la deixalleria i que a altres persones els hi pot ser útil. És tot un repte que aquest projecte funcioni a la xarxa, precisament per això des del projecte VolsTens s’ha decidit obrir botigues, anomenades nodes, regionals que permetin fomentar aquests intercanvis per proximitat entre les persones interessades."

Aquí us deixo l'enllaç:

http://volstens.org/


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats