Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 28 de març del 2008

Una visita molt especial!!!

Fa uns mesos vaig començar a navegar pels blocs i la veritat és que hi han alguns que estant molt bé.

La meva germana em va comentar que els nens de l'escola havien fet un bloc i vaig entrar-hi a fer un cop d'ull, i la veritat és un bloc molt maco!!
Tant és així que vaig començar a deixar missatges als nens de P5 per tal de felicitar-los pels seus treballs.

Son maquíssims aquests nens!! El que no em pensava que els meus missatges els hi farien tanta ilu!!! De fet gràcies amb aquest missatges ens hem fet amics i sobretot el que m'ha fet més gràcia és la seva invitació per tal de conèixer la seva classe i amb ells.

Així que avui ha estat el gran dia!!
Aquesta tarda he anat a veure'ls i no vegis com m'han tractat!! M'han fet sentir com una reina! No és pot explicar amb paraules, s'ha de viure!! Estaven molt contents, s'han presentat tots i després m'han començat a fer moltes preguntes!! Ha estat una estona maquíssima, difícil d’explicar ja que m'han fet sentir com si fos una persona molt i molt especial per ells!!

Ahhhhhhhhhhhhhh i no em voldria deixar el regal que m'han fet!! M'han regalat un dibuix d'unes floretes, molt maques!!!!!!!!! I naturalment els he correspost amb un altre regalet!! els hi he regalat unes galindaines!!! Han estat molt contents pel regalet.

En resum, que son uns nens maquíssims!!! M'ho he passat molt bé amb ells i per això ara els hi vull dedicar aquest post!! Aquí deixo unes fotos que els hi he fet!

Ahhhhhhh ostres i no em voldria deixar els seus noms ja que m'han dit "posaràs els ntres. noms al teu bloc??" així que vaig a posar-los!!
Avui he conegut a: Maria, Marina, Adriana, Carme, Cristina, Doja, Francesc, Georgina, Madison, Mariona, Mohamed, Núria, Pere F., Pere B. (solament faltava Genifer)

Gràcies per aquesta estona tant maca!! Gràcies Teta!


1 comentari:

Maria José ha dit...

Hola Eva, moltes gràcies pel teu comentari, la veritat és que tinc un grup de nens i nenes molt agraïts i agraïdes, fan que la meva feina sigui molt enriquidora i gratificant, a part de veure com progressen en els seus aprenentatges, vaig veient com van madurant com a personetes. Gaudeixen força amb tot el que se’ls proposa i això fa que parli molt amb ells, que descobreixi el que els agrada i ho aprofiti per motivar-los per a fer qualsevol activitat. Jo mateixa m’he sorprès de veure com uns nens i nenes que tenien un any enrera un alt grau de timidesa, han estat capaços d’exterioritzar els seus sentiments i gaudir parlant amb persones que acaben de conèixer.
Dilluns ensenyaré als nens i nenes el teu bloc i de ben segur que voldran posar-te algun comentari. Bé, me’n alegro de que t’hagis sentit una persona especial, de fet ho ets i a partir d’ara quan vagis pel carrer segur que sentiras algun cop que una veu et crida: Eva! i ja podras saludar a un o una dels teus quinze nous amics i amigues.
Una abraçada!!!!!!!!!!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats