Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 23 de febrer del 2009

Caminata 22.02.09


Aquest diumenge ens vam decidir a fer una ruta caminant ja què feia temps que no ho feiem!!

En teoria havia de ser poca estona però ens vam animar i al final vam estar 2 hrs. i 20 minuts caminant! deu ni do!! la ruta va ser molt maca ja què va ser pel terme de flix!!
Vam anar a la bassa les clotxes fins la punta del canó!! unes vistes maquíssimes de flix! encara que ja no queda res del què es podia veure a la punta del canó !! és una pena perquè el lloc era preciós! i ara per culpa de les antenes i la caseta que van posar ja no es pot veure res!!

Després vam baixar la muntanya i vam anar a buscar la sèquia!!!!!! i vam fer tot el tram de la sèquia fins arribar a l'aubal!!!!!!! allí vam decidir seguir pels camins direcció riba-roja!!!!!!

després d'una estona caminant per aquests camins vam creuar la carretera per anar al pontet de final de fàbrica!! també un lloc molt maco!!

un petonàssssssssssssss bloc!

1 comentari:

enric ha dit...

Si senyora, una bona caminada i amb uns racons molt bonics.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats