Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 26 de febrer del 2009

La batalla de la mèmoria!! un bon documental!!

"La batalla de la memòria"
Ahir al canal 33 van fer un documental de les nostrse terres!! la batalla de l'ebre, una de les més importants de la guerra civil espanyola.
Surt gent de flix (Sr. Corbella i gent del club nàutic), imatges de Flix, Gandesa, Corbera d'Ebre, Villalba dels Arcs, Tortosa, ...)
Ahhhhhhhhhhhh i el que també he vist que surten imatges de les festes majors de flix! bé, més concretament la cursa de puntones de la nostra festa del riu.
Exactament surten als minuts: (48:00, 54:00, 57:00, 58:22, 01:00 i 01:01)
Fins i tot me'n recordo quan ho van gravar!! sé que estava mirant la cursa de les puntones i vaig veure un senyor que l'estaven gravant amb ell i a la seva família!! el que no sabia era ni qui era ni el motiu d'aquella gravació!!!.
Bé, al final me l'he tragat tot el documental!! està molt bé ja què saber una mica la història de la teva terra sempre és bonic i apart les imatges estant molt bé!!
Felicitatssssssssssssssssss pel documental!!


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats