Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 27 de gener del 2012

Notícies Flix: Obres al pont de Flix



Ahir vaig veure aquesta imatge i no sabia que era i al llegir aquesta notícia ja estic informada!! 

No sabia que ben aviat faran obres al pont de Flix.









Es una bona notícia ja què molts cops he passat caminant per aquí i la veritat és què fa por quan arribes al final del pont (direcció lleida) ja què no hi ha lloc per passar caminant. 






Aquí us deixo la notícia que han posat a la web de l'ajuntament de Flix:





dijous, 26 de gener de 2012 13:35
Ajuntament de Flix
Aviat s'iniciaran les obres d'arranjament del pont de la presa. L'empresa FCC està realitzant els preparatius, aplegant i dipositant material d'obra a l'esplanada de la zona de la Costa del Graner.
El projecte d'arranjament contempla l'adequació de calçada del pont, la construcció d'una passarel·la de vianants -la qual anirà ubicada a la banda oposada de les comportes de la presa- i just a la sortida del pont al marge esquerre, es construirà una pas soterrani per facilitar el creuament de la carretera pels vianants. Amb aquesta actuació es vol assegurar el trànsit de vehicles i persones, sobretot durant el període d'obres de descontaminació de l'embassament, que comportarà un gran augment en la circulació amb els camions que transportaran els fangs cap al abocador del Racó de la Pubilla. Amb tot, val a dir que és una obra que estava projectada ja fa molts anys.
L'obra d'arranjament del pont és previst que tingui un durada de cinc mesos, durant tres dels quals la circulació de vehicles es veurà restringida a un sol carril amb regulació semafòrica.



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats