Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 8 de febrer del 2012

Temes blocaires: valoracions, comentaris, visites , etc...

Bé, avui he vist un número molt maco al contador de visites del blog!!


100.000 entrades!!!!!!!!!! 
un blog que porta des de l'any 2.007!! jejeje
està super bé!!! 

Segons les estadístiques del blog, hi han sobre unes 100 entrades diàries i els dies que hi han notícies extraordinàries de Flix, es multipliquen les visites al blog!! 


M'ha fet gràcia fer aquesta explicació visual dels blogs per tal d'ajudar a la gent que hi entra!!!!!!


molta gent va sobrada del tema blogs però hi ha altra, que està començant amb tot aquest món d'internet i els hi costa més.


Suposo que la gent que té blogs, estarà d'acord amb mi, que el més maco que hi ha ...... és què et deixin comentaris,els visitants del teu blog però això no agrada gaire a la gent.


Hi ha gent que m'ha comentat que segueix el blog però no sap gaire bé com funciona tot això!! 













Bé, aquí he posat aquestes aclaracions per la gent que vol mirar o deixar algun comentari, o simplement votar o posar un enllaç al facebook!! és fàcil de fer!! 












I si algú vol deixar un comentari i no sap com fer-ho, fa temps vaig escriure un article on explicava com fer-ho, mira-ho aquí:


http://evayam.blogspot.com/p/comentaris.html

2 comentaris:

enric ha dit...

bona explicació Eva. La veritat és que als que tenim blogs i hi posem cosetes, ens agrada veure que ens visiten, però molt més que deixin constància de que ho han fet, mitjanzant un missatge.
xd

eva_yam ha dit...

siiiiiiiiii la veritat és que siii és el més maco!! veure el número d'entrades i sobretot veure que hi han missatges de la gent!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats