Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 14 de febrer del 2012

Un dia especial!!! 14.02.12 - Sant Valentí -


Avui és Sant Valentí!! hi ha gent que ho celebra i altra que no!!! tot depen!! 


Nosaltres, sempre ho celebrem tot!! Sant Jordi!! Sant Valentí!! Sant Nosaltres!! Sant excusa!! jajajajaaj sempre és un bon dia per celebrar els sentiments!!!!!!! 


Estava buscant alguna poesia o alguna frase d'aquestes romàntiques però no sabia quina posar-ne, per tant que millor que les meves paraules!!


Feliç dia de Sant Valentí!!! 

T'estimo petitet!!!!!!!! 
Per mi cada dia al teu costat, és un regal!!!!!!! 
Espero i desitjo poder gaudir de tu durant molts anys!! 

Avui parlava de saber exterioritzar els sentiments, per mi és molt important i és una cosa que he après al costat del meu morcete.


Hi ha gent que li fa vergonya o simplement no en sap o considera que no és important!! per mi, es tot el contrari!! és molt important!! fins i tot m'han dit "ja s'acabarà aquesta tonteria que tens" jajajaja


Espero no oblidar-me mai a demostar els meus sentiments a les persones que més estimo!! perquè llavors significaria que no m'importa res!! 




Però crec que en aquesta vida el què més omple son els sentiments, saber que ets important per alguan persona i sobretot saber que t'estimen!!!!!!!!



T'ESTIMO MOLTÍSISM MORCETE!!!!!!!!!!  i al teu costat sóc la persona més feliç del món!!
muaaaaaaaaaaaaaaaaaa
muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa








SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats