Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 22 de juny del 2011

Flix; cinema dies 24 i 26 de juny 2011



Com a novetat, a la web de l'ajuntament de flix, cada cap de setmana podrem mirar quina peli fan al cinema de Flix!!!!!!!!!! Així que ho tenim de conya!!!!!!!!!!!! s/ la web, aquest cap de setmana de Sant Joan fan:

Divendres, 24 de Juny


Piratas del Caribe: en mareas misteriosas

Any: 2011 | Tipus: Aventura | Nacionalitat: USA

Lloc: Cinema La Unió Social Horari: 17:30h


SINOPSI:

En aquesta quarta aventura de la saga 'Pirates del Carib', el pirata Jack Sparrow es troba, casualment, amb una dona amb la qual va tenir quelcom més que paraules anys enrere: Angelica (Penélope Cruz). Sparrow s'adona que Angelica vol recuperar el seu cor, però no sap on s'acaba l'amor i on comença l'interés. Aviat li queda clar: Angelica el segresta i l'obliga a pujar al vaixell de Blackbeard (Ian McShane) per indicar-los el camí cap a la Font de l'Eterna Joventut. Així doncs, un cop més, el nostre amic Sparrow és amb l'aigua al coll. Se'n sortirà?


Diumenge, 26 de Juny


Sin Límites

Any: 2011 | Tipus: Thriller | Nacionalitat: USA

Lloc: Cinema La Unió Social Horari: 18h

SINOPSI:

El pitjor que li pot passar a un escriptor es quedar-se en blanc. O això pensava Eddie Morra (Bradley Cooper), fins que van diagnosticar-lo un bloqueig crònic que l'impedia escriure una sola pàgina. Però llavors un vell amic va deixar-lo provar l'NZT, un medicament que convertia els seus impulsos nerviosos en energia per potenciar la ment. Gràcies a això, Eddie va desenvolupar una memòria prodigiosa, va aprendre idiomes, va resoldre complexos problemes matemàtics i es va convertir en un cavaller irresistible per a les dones.


Provar sort a Wall Street era qüestió de temps. Eddie juega a la borsa i es fa milionari de la nit al dia, cridant l'atenció de tot un magnat de les finances com Carl Von Loon (Robert De Niro). Serà llavors quan comenci el malson d'Eddie: tant pels enemics que miren de prendre-li les últimes dosis de NZT, com pels terribles efectes secundaris que la droga està provocant al seu cos. És el preu que ha de pagar per haver complert el desig de viure sense límits.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats