Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dissabte, 27 d’abril de 2013

Jaume Pregoner de Festes Majors 2013!! Felicitats!!!!!


El meu amic blocaire i senderista Jaume, el què sempre ens recorda el privilegi de ser de Flix ...."Sóc de Flix, per on l'Ebre passa dos vegades, això és un privilegi!" 

Ha estat elegit per ser pregoner de la festa major d'aquest any!!!!!!!

Moltes Felicitats Jaume!!!!!!! 

M'alegro moltíssim i estic segur que ho disfrutaràs moltíssim!!  


Ahir ho llegia pel facebook i avui per la web de Flix!!!!!Notícia de la web de l'ajuntament de Flix:


Jaume Masip, pregoner de la Festa Major 2013

Ajuntament de Flix
El flixanco Jaume Masip Llop serà el pregoner de la Festa Major d'aquest 2013.
Així ho va decidir l'Ajuntament de Flix fa uns dies, el qual un cop pres l'acord ho va comunicar a Jaume Masip. Masip inicialment va expressar la seua sorpresa, però finalment ha manifestat que ho accepta de bon grat i amb emoció.
Jaume Masip Llop va nàixer a Flix el 8 de gener de 1955, fill de Jaume Masip Vidal i Mercedes Llop Rabasó. Ha estat una persona molt vinculada al món cultural de la població, especialment a la recuperació del patrimoni històric i arqueològic. L’any 2001 fou un dels inspiradors i dels socis fundadors de l’Associació La Cana, de la qual n’és president des de l’any 2011. Entre els anys 2003 i 2011 fou regidor de l’Ajuntament de Flix, assolint les competències de Patrimoni Històric i Urbanisme. Tant des de la seua vinculació a La Cana com al Consistori, Jaume Masip va impulsar una important activitat de cara a la recuperació del patrimoni i el nucli antic de Flix, com també tingué una participació destacada en el projecte i en diverses de les actuacions de l’arranjament de la façana fluvial i el meandre de Flix. Elements recuperats i restaurats com el refugi del carrer de Sant Josep o el Castell Nou, tenen al darrera en molt bona part l’activitat constant i tenaç de Jaume Masip. 
Ha estat col·laborador de La Veu de Flix; també al seu moment va participar en les activitats i va colaborar amb la revista 3 i 2 Fansín. Ha assolit més d’una vegada algun dels guardons del Premi de Narrativa Breu Lo Flix d’Abans. Darrerament ha estat tanmateix un dels impulsors i membre actiu del Grup de Jotes de Flix.
Casat amb Lourdes Castellví Esteban, el matrimoni té un fill, Pau, i una filla, Aïda. És empleat de l’empresa Ercros, on darrerament exercia de cap de torn de la planta d’electròlisi. La seua qualitat humana va quedar demostrada fa unes setmanes en oferir-se voluntàriament per acollir-se a la jubilació anticipada, possibilitant que un dels afectats de l’ERO d’Ercros no fos finalment acomiadat.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com