Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 31 de març del 2009

Dissabte de cine a Flix!! 28.03.09

jejejeje un titular diferent!!!!!!!!! la veritat és que aquest dissabte vaig estar distreta!!!!!

Fa setmanes la meva veïna Rosa em va comentar que la seva filla Eli tenia intenció de rodar un curt a flix i que estava buscant gent i els llocs ideals per fer-ho a flix!

La Elis està estudiant el segon any de la Carrera de Direcció de Cinema i pel que es veu el projecte de final de curs havia de ser un curt i podia triar el lloc i el tema que vulgués.

Com a Flixanca que és, va triar Flix i els llocs que va triar per grabar va ser el barri ja què té llocs maquíssims per fer-ho. Va triar el Casino de Flix i carrers del barri i alguna casa que em resulta bastant familiar!!
Vaig poder veure el rodatge i em va agradar molt!! deu ni do la feinada que van tindre per organitzar tot això!! sembla que sigui molt fàcil però porta moltíssima feina organitzar tanta gent i fer totes les escenes del curt!!

Vaig fer unes quantes fotikis dels protagonistes del curt!! però no em van quedar tant bé com hagués volgut ja què estant bastant fosques.

I per acabar de rematar va estar tot el dia plovent així que et pots imaginar la feinada quan van tindre de grabar al carrer!!! Tenia molta gent al rodatge entre els protagonistes i els extres, deu ni do!! hi havien molts bessons amb aquest curt!!

La història no la explicaré perquè esperarem a vuere'l per poder explicar-lo millor!!!!!! espero que la elisssssssssss quan el tingui fet ens l'ensenyi a tots els que vam estar presents aquest dia!! perquè tots tenim moltes ganes de vuere'l !!

Bé, aquí deixo les fotikis!!!!!!!!!!!!!!!! Molta sort Eli!!!!!!!! espero que et quedi molt bé aquest curt i que et posin molt bona nota!!!


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats