Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 10 de març del 2009

Si vols, pots deixar comentarissssssssss!!!

Aquests dies m'he trobat molta gent que em comenta que ha entrat al meu bloc i això m'ha fet gràcia ja què està bé que entri la gent al teu bloc i navegui una estona pels articles que vaig posant!!


Però pel que he vist, molts d'ells no saben que poden deixar comentaris! Davall de cada article que escribim, la gent que tenim bloc, hi ha una informació que et posa la data que s'ha escrit l'article i al costat mateix posa "COMENTARIS"; allí et posa el número de comentaris que t'he aquest article.



Per tant si algú vol deixar un comentari sobre aquell article solament cal "clicar" a sobre de "COMENTARIS" i s'obrirà una finestra on podeu posar el comentari que vulgueu!!!!!



També he de dir que aquest comentari et permet posar el teu nom o simplement fer un comentari com anònim!!!!!!! això depen de cadascú!
Pos eso!!!!!! que ara ja ho sabeu!!
Solament dir que a la gent que escribim aquesta classes de blocs sempre fa ilusió veure que tens comentarisssssssssss als teus articles!


Així que ja ho sabeu! si deixeu un comentari estaré encantada de la vida!!


Petonetsssssssssssss pel bloc i per la gent anònima que entra al bloc!





SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats