Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 19 d’agost del 2009

Festes Majors!! Trial Shows!!!!! Una passada!!!


Per mi, un dels millors actes de les festes!! perquè serà??? jejeje
Naturalment al darrera d'aquest acte estava d'organitzador el MOTO CLUB FLIX!! però aquest cop no vam tindre gaire feina per fe-ho ja què tot s'ho feien ells!! es portaven el seu propi circuït i ells mateixos s'ho muntaven tot!!! una passada!! el seu nom és TRIAL SHOWS!! Son dos nois de la Seu d'Urgell.
La veritat és que ja fa uns anys van vindre a festes majors i ens van agradar moltíssim i aquest any hem tornat a repetir!

Això si, hem canviat de lloc!! (aquell any es va fer a les escoles de dalt) aquest cop ha estat al centre del poble!!!!!! la llàstima va ser el dia ja què va ser l'últim dia de festa major!!! però que hi farem, no tothom pot viure al carrer major!!!!!!!

Els pilots, uns cracks del trial!!!!!!!! quin domini a sobre de la moto!!!!! no hi ha paraules!!!!!! apart de la simpatia dels pilots!! van saber fer un bon espectacle amb la moto i també van fer participar la gent!!!
crec que t@ts els presents van disfrutar d'una bona estona!!!!!!! els moteros i no moteros!!!!!!!!!! ja què veure un espectacle així sempre impressiona!!

Bé, aquí deixo les imatges que parlen per si soles!!!!!!!!!!!!
Un petonàsssssssssssssss i felicitats amb aquests pilots!!
Aquí us deixo un enllaç a la seva web on podeu trobar tota classe d'inforamció d'ells!!













SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats