Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 26 d’agost del 2009

Flix de dol!!

Aquest matí he entrat a la web de l'ajuntament de Flix i he vist que han declarat tres dies de dol pel nostre poble per la mort de la ntra. flixanca i regidora Montse Canals!!!!!!

Deixo el comunicat que han fet!!!
_____________________________________________________

NOTICIARI
Ple extraordinari de l'Ajuntament de Flix


SESSIÓ EXTRAORDINARIA DEL PLE DEL DIA 25 D’AGOST DE 2009

La mort sobtada per malaltia greu de la regidora de Convergència i Unió d’aquest Ajuntament, Montserrat Canals Aliaga, ens omple de pena i dolor. Per aquest motiu, el Ple de l’Ajuntament de Flix i tots els Grups Municipals representats manifesten el més absolut respecte i afecte envers una persona que ha desenvolupat la tasca municipal que li havia estat encomanada amb fermesa, il·lusió i en una actitud que la honora.

El Ple de la Corporació Municipal, com a representant del conjunt dels ciutadans del municipi, vol fer constar el reconeixement a la trajectòria de Montserrat Canals Aliaga com a regidora d’aquest Ajuntament i el seu compromís de servei en vers els veïns de Flix. Així mateix, el Ple se suma al dolor dels familiars i amics als qui transmet el condol davant aquesta pèrdua, així com a la agrupació local de Convergència i Unió i als altres membres de la seva candidatura.

El Ple de la Corporació també es posa a disposició dels familiars i amics de Montserrat Canals Aliaga per fer-los costat en aquelles commemoracions que considerin adients per honorar la seva memòria.

Es declaren tres dies de dol durant els quals presidirà el balcó de l’Ajuntament de Flix el domàs amb crespó negre i es suspenen tots els actes oficials que tingués previst aquest Ajuntament.

Flix, 25 d’agost de 2009.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats