Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 28 d’octubre del 2009

La dona de l'autobús!!

Aquest matí mentre viatjava escoltava les notícies i m'ha impressionant aquest notícia!!

Una senyora de Barcelona, de 55 anys, buscava un metgesa desconeguda que li va diagnosticar un tumor d'hipòfisi en estat inicial, mentre viatjava en un autobús de la línia 64 de Barcelona; gràcies amb aquesta metgesa va poder operar-se a temps.

Aquí dexio varis enllaços al diari "la vanguardia" on ho expliquen molt bé!!

Un cop es va operar i veient que gràcies aquesta senyora s'havia salvat, va escriure al diari per explicar el seu cas i així poder donar les gràcies amb aquesta senyora.

L'article que va escriure la senyora és aquest:

Ir en bus me salvó la vida
Desde estas páginas quiero dar las gracias a una desconocida, supongo que doctora, que se cruzó en mi camino el 22 de enero de este año y que me salvó la vida.

Ese día cogí en Barcelona, sobre las 14 horas, el autobús de la línea 64. Delante de mí se sentó una señora que estuvo mirándome un buen rato. Cogió un papel, escribió algo en él y me lo dio diciendo: "Hazte este análisis en cuanto puedas porque cuando acudís a la consulta ya estáis muy mal".
Cogí el papel extrañada y lo guardé en el bolso sin decirle nada. Tampoco le di importancia. Al cabo de un mes acudí al ginecólogo para la revisión anual. Aproveché para entregarle el papel que me dio aquella señora y le pedí que, junto con la analítica de rutina, añadiera esas pruebas. Cuál no fue mi sorpresa cuando me dijeron que en los resultados salían muy alterados unos parámetros hormonales.
Tras las pruebas pertinentes, me operaron de un tumor en la hipófisis. El tumor ha sido cogido a tiempo, era muy pequeño.
El endocrino que me hace el seguimiento, al explicarle el caso, me comentó que la señora que me diagnosticó tenía que ser una súper especialista en hipófisis y que me salvó la vida. Yo hubiera empezado a notar los síntomas en cuatro años. Espero que lea esta carta y sepa de mi agradecimiento. Me gustaría dárselo personalmente.

MONTSE VENTURA GRAU
Barcelona
CARTA DEL LECTOR

Altres articles que van publicar sobre aquest tema:

1 comentari:

enric ha dit...

Vaig veure la notícia per la tele.És molt fort que algú se t'apropi pel carrer i et digui el que tens.Però aquesta dóna l'hi va salvar la vida.
Encara hi ha gent bona pel mon!!!!
Una abraçada!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats