Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

diumenge, 13 de febrer del 2011

Buck i el seu nou amic!!!!!!!!! 11.02.11


El diumenge passat el Buck va tindre una mala experiència amb un gosset, el va mossegar!!!!!!!
li va fer una bona ferida i ara té pànic als gossos!! ara quan veu gossos pel carrer es para i plora pensant que li faran alguna cosa.

El Buck encara és un cadell i està amb una fase d'aprenentatge; de moment l'únic que ha après és que els gossets que s'ha trobat pel carrer son dolents perquè el volen mossegar. (ha tingut un parell d'ensurts en gossos que van sense lligar)

Per tant, vam pensar que seria interessant que conegui altres gossets equilibrats per tal de què no agafi por i que en un futur no tingui mania als gossos.

Així que vam estar pensant en gossos equilibrats o cadellets per tal de què es facin amics del Buck. El primer gosset que vaig pensar va ser el Moet!!!!!!!!


El Moet és una passada de gos ja què és molt sociable i molt carinyós!! s'ha criat entre gossos i apart té una energia molt bona; està molt equilibrat!!!

Divendres vam quedar i la trobada va ser molt positiva!! en un primer moment el Buck va tindre por i el "burnava" de la mateixa por!! però el Moet no va reaccionar davant del seu comportament i el va ignorar; va ser tant bona la seva reacció que al cap de 5 minuts el Buck ja estava bé i ja tenia ganes de jugar amb ell.

El Moet és molt juganer i carinyós però el seu comportametn davant del Buck va ser admirable; no va perdre el paper de gos adult que ensenya el comportament al cadell, va ser una passada.

Es molt important l'energia que hem de tindre davant d'aquestes situacions ja què si estàs neguitós el gos ho nota i també el fas posar nerviós. He de reconeixer que em vaig posar una mica nerviosa perquè no sabia com aniria la trobada però l'energia del Moet i de la seva ama va ser genial i això va fer que el Buck no tingués por i va reaccionar positivament.

Així que ja podem dir que el Buck ha fet un pas endavant amb les seves pors i espero que amb unes setmanes se li passi perquè els gossos viuen el present i si tu no li recordes la mala experiència ell tampoc li donarà importància al moment viscut.

Estic convençuda que tot anirà bé a partir d'ara pel Buck.

Gràciesss GloAn per ajudar-nos!!! ha estat una bona experiència aquesta!!


1 comentari:

enric ha dit...

Sí, va ser una bona experiencia després d'haver-ne patit un parell de dolentes. I es que no podem deixar-ho estar ja que el Buck pot passar de tenir por a ser agressiu i això no ho vull pas.
Però be, poc a poc ho anirem fent.
Gràcies Eva pel teu interés i a Gloan ( com li dius tu) per haver-se prestat a portar el gos.
Una abraçada!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats