Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 19 de setembre del 2012

19.09.12 - Reflexió d'avui - "suposar"

Aquesta reflexió la vaig trobar amb un grup del facebook i em va agradar molt!!!!!!

Quants cops hem suposat coses i no era així????????????

Molts cops no preguntem les coses i ens fem la nostra pel.lícula d'alguna cosa i resulta que al final quan saps de què va la història real te'n dones compte que no té res a veure amb el què havies imaginat!!!

Si no son coses importants no passa res però molts cops ens trobem en fets importants i ssense donar-nos compte ho fem!!!!!!!!

Quan tenim dubtes sobre coses o fets, hem d'intentar preguntar a les persones afectades i al mateix moment sortirem de dubtes perquè sinó després venen els malsentesos i aq pelisssssss que ens formem a la nostra ment.

Com diu aquesta reflexió, fes sempre el què creguis millor per tu i no et quedis amb les ganes de preguntar, de saber i no suposis tant.......... que això no t'aporta res de res, tot el contrari!!!!!!



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats